ΟΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΜΙΣΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ…!!!


ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΠΟΥ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ…!!!

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ…;;;;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ…;;;;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΤΣΕΠΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ…!!!!!

ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ….!!!!
ΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΖΩΝΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΩΝ…!!!

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ «ΠΑΜΙΣΟ» ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ….;;;;;;;;
ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ…….;;;;;;;
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ