Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΦΑΡΙΣ» ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΟΡΤΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ!


                   
       ΣΕ ΕΝΑ  ΕΝΤΟΝΑ ΒΑΡΥ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ  ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΟΡΓΗΣ ΘΥΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΜΕ  ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΟΠΩΣ ΠΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΝ  ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΟ  ΟΦΕΛΟΣ  ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΜΙΑΣ  ΕΥΘΗΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΚΑΙ  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ  ΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (ΔΙΑΒΑΣΤΕΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ  ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:)  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ...!!!

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΕΝΩΝ ΚΟΡΜΩΝ …!!!!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ….!!! ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ  Η ΤΣΑΜΠΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ…!!!!!!

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΟΡΤΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΝ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ)..!!!

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ»  ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΦΑΡΙΣ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ  ..!!!!

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ