ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ …!!!          Την Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου 2019, το χωριό μας «Πλατύ – Καλαμάτας – Μεσσηνίας» γιόρταζε τον πολιούχο του και προστάτη του Μεγαλομάρτυρα Άγιο Γεώργιο στο ομώνυμο εξωκλήσι  και διεξήγαγε το παμπάλαιο έθιμο των ιπποδρομιών, που για αυτό είναι πασίγνωστο.  Δυστυχώς, με ελάχιστους θεατές και συμμετέχοντες ίππων τα τελευταία χρόνια.

Η εικόνα που θα περίμενε να αντικρύσει ο επισκέπτης και οι κάτοικοι του χωριού μας θα έπρεπε να ήταν ένα χωριό καθαρό, ασβεστωμένο, με επαρκή σήμανση, επαρκή δημοτικό φωτισμό και με όλα τα μέτρα ασφάλειας τελειοποιημένα  μετά το δυσάρεστο ατύχημα, που συγκλόνισε την Ελλάδα την Κυριακή του Πάσχα κατά την πραγματοποίηση του εθίμου του σαιτοπολεμου στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Παρόλα αυτά  και αντίθετα προς την λογική το χωριό μας παρουσίαζε την πλέον καθημερινή εικόνα του, γεμάτο βρωμιά, σκουπίδια, χορτάρια, κατεστραμμένους δρόμους, χωρίς δημοτικό φωτισμό με ένα μεγάλο μέρος του χωριού μας να ζει στα σκοτάδια όπως βλέπετε και στις σχετικές εικόνες και ανεπαρκή μέτρα ασφαλείας  για θεατές, αναβάτες και επισκέπτες ….!!!!

Βέβαια, όπως είχαμε γράψει, ο πρόεδρος του χωριού μας πριν από μερικές ημέρες  είχε λάβει την παγία προκαταβολή των χιλίων ευρώ (1.000,00 €) από τον Δήμο Καλαμάτας, όπως φαίνετε και στην σχετική απόφαση, η οποία έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της «Διαύγειας» …!!!!


Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του,  τί έγιναν και πού πήγαν τα χρήματα αυτά ……….!!!!

Ο κύριος Δήμαρχος Καλαμάτας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καλαμάτας, που ο πατέρας του είναι ιερέας στο χωριό μας,  και ο πρόεδρος του χωριού μας,  αλλά και οι υπόλοιποι που ήρθαν και είδαν αυτήν την τραγική εικόνα της εγκατάλειψης και των άθλιων συνθηκών, που ζουν οι κάτοικοι του χωριού μας, τί έχουν να πουν και πότε θα απολογηθούν σε μια τοπική κοινωνία που ζει σε ένα εγκαταλελειμμένο χωριό…..;;;;;;


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ