Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΛΙΑΣ ΒΟΛΟΝΑΚΗΣ ΜΕΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΑΝΩ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΣΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑΖΩΡΑΙΟΟ αγαπημένος μας  ιερέας και πνευματικός πατέρας, ο πολυαγαπημένος όλων μας ο πατήρ Ηλίας Βολανάκης, που υπηρέτησε ως εφημέριος του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο Κρήτης για 59 χρόνια, έφυγε ειρηνικά και ήσυχα, αφού έδωσε τον αγώνα του με μεγάλη δύναμη και υπομονή.

Μαχητής στη ζωή, μαχητής και στο θάνατο. Πιστός και αφοσιωμένος λειτουργός στην εκκλησία του, στο σπίτι του. Με το λαμπερό του χαμόγελο αγκάλιαζε όλο τον κόσμο, έδινε απλόχερα την αγάπη του, την προσευχή του και όλο του τον εαυτό σε όλους.

Οραματιζόταν και αγωνιζόταν ιδιαιτέρως για τους νέους. Άνθρωπος των λόγων και των έργων. Η προσωποποίηση της χαράς, της πίστης και της αισιοδοξίας. Αγαπούσε και δινόταν στην οικογένειά του, λάτρευε τα εγγόνια του, την δε πρεσβυτέρα του ... η ζωή του!

Είμαστε περήφανοι για την κρητικιά  λεβεντιά του, τη γνησιότητά του, την αλήθεια του.

Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας ιερέα των ψυχών μας στους αγίους και στους αγγέλους στο άνω θυσιαστήριο, εκεί που τώρα θα συλλειτουργείς με τον Αναστημένο Ναζωραίο. Σ' έχουμε μέσα μας, στην καρδιά μας, σ' αγαπάμε και θα μας λείπεις. 

Την ευχή σου να έχουμε!!!!

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 25 Μαΐου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η ανεξάρτητη έγκυρη ενημερωτική σελίδα του χωριού μας  «ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ»  εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ιερέως Πάτερα Ηλία Βολονάκη και όλοι εμείς  ας έχουμε την ευχή του...!!

Αναφωνούμε το δε «Χριστός Ανέστη εκ νεκρών».Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ