ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΤΙΚΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΓ. ΤΖΑΒΑΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΙΕΣ.


Ο πρώην πρόεδρος και εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος της τοπικής κοινότητας του «Πλατύ - Καλαμάτας - Μεσσηνίας» έδωσε σήμερα αποσαφηνιστική απάντηση δίχως να αφήνει καμία απορία να αιωρείται για την κατάσταση της Τοπικήσ  Κοινότητας του χωριού μας. Ιδιαίτερα, στο μεγάλο θέμα με τα χρήματα από τις παγίες που έλαβε το τελευταίο διάστημα η Τοπική Κοινότητα από τον Δήμο Καλαμάτας.

Ο κύριος Γ. Τζαβάρας δήλωσε με τον πιο σαφή τρόπο ότι ουδέποτε κλήθηκε και δεν γνωρίζει τίποτα για αυτά τα χρηματικά εντάλματα, τα όποια και έχουμε δημοσιεύσει στις σχετικές αναρτήσεις μας…!!!

Ο ίδιος ανέφερε, επίσης, ότι όλα αυτά συνιστούν να διερευνηθούν από την δικαιοσύνη και πρέπει να δοθούν απαντήσεις στους δημότες του Δήμου Καλαμάτας, αφού τα λεφτά αυτά τους ανήκουν και είναι χρήματα όλων μας ….!!!!

   Ο κύριος Γεώργιος Ευγ. Τζαβάρας στο σχόλιο του ανέφερε τα έξεις :

«Μετά την ανάρτηση που βλέπω και σαν τοπικός σύμβουλος πρέπει να απαντήσω. Δεν γνωρίζω κάτι διότι δεν με έχουν καλέσει σε κανένα συμβούλιο για τίς παγιες .Μαζεύω τίς παγιες από το 2015εως και σήμερα και αναθέσεις για τα σκουπίδια στους σκουπιδοεργολαβους του χωριού. Θα μιλήσω πλέον με όλα τα έγραφα γιατί βλέπω τρελό πανηγύρι στο χωριό μας. Και να αποδείξω και στη σελίδα αλλά και στο χωριό ότι δεν γνωρίζω τίποτα και φυσικά το λόγο πλέον θα τον έχει ο εισαγγελέας. Είναι ντροπή να βγαίνουν και να ζητούν τη ψήφο σας.!!!»

Εμείς ως έγκυρη ενημερωτική σελίδα, που είμαστε αλλά πάντα η ανεξάρτητη φωνή του κάθε πολίτη και του κάθε συγχωριανού μας, ζητάμε άμεσα εξηγήσεις και διευκρινήσεις τόσο από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, που δεν απαντά στα εύλογα ερωτηματα, αλλά και στον άλλο τοπικό σύμβουλο, ώστε να μάθουμε τί ακριβώς συμβαίνει στο χωριό μας και πού πάνε τα χρήματα των δημοτών ….!!!

Βέβαια, το μόνο που απασχολούσε τον εν λόγω  δεύτερο τοπικό σύμβουλο ήταν από που πήρε το όνομα η σελίδα και δεν τον ρωτήσαμε ….!!!! εμείς τον ρωτάμε να μας πει που πήγαν τα λεφτά των δημοτών του Δήμου Καλαμάτας ……;;;;;;;


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ………!!!!!!!

Δείτε και διαβάστε αναλυτικά τα σχετικά άρθρα:
Δείτε και διαβάστε αναλυτικά ΜΕΡΙΚΑ απο τα χρηματικά εντάλματα, όπως αυτά προκύπτουν από τον ιστότοπο διαφάνειας «Διαύγεια» κάνοντας κλικ πάνω στον αριθμό εντολής:Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ