ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΛΑΒΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ «ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣΣύμφωνα με το συνεχόμενο   και πάντα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της  ανεξάρτητης έγκυρης ενημερωτικής σελίδας μας «ΠΛΑΤΥ  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ»,  τα τελευταία χρόνια η τοπική κοινότητα «Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας» έχει λάβει έναν πακτωλό χρημάτων από τον Δήμο Καλαμάτας, αν βέβαια  αναλογιστεί κανείς και την οικονομική  σημερινή πραγματικότητα  για  εργασίες και παροχή υπηρεσιών, που έπρεπε να εκτελεστούν στο χωριό μας …!!!
Όπως προκύπτει από την ένοχη σιωπή του προέδρου της κοινότητας και του δευτέρου τοπικού συμβούλου  κανένα  έργο δεν έγινε στο χωριό μας τον τελευταίο καιρό. Άλλωστε, η  τραγική εικόνα  που μαρτυρά την εγκατάλειψη και το άθλιο της υπόθεσης, όπως κατά καιρούς έχουμε προβάλει μέσα από τις σχετικές αναρτήσεις μας,  αλλά και όλοι οι κάτοικοι του χωριού μας γνωρίζουν.

Εμείς πάντα είμαστε η μοναδική έγκυρη και  ανεξάρτητη φωνή των συντοπιτών μας, θέλοντας να διερευνηθεί σε βάθος  αυτή η μεγάλη υπόθεση που  αποκαλύψαμε και συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την τοπική κοινωνία μας,  γιατί αποτελεί διαχείριση χρημάτων  που προέρχονται από τους δημότες  του Δήμου  Καλαμάτας.
Εμείς  θέλουμε εσείς οι αναγνώστες μας μόνοι σας να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα για  να δείτε και να  διαβάστε αναλυτικά σε σύνολο  ΜΕΡΙΚΑ από τα χρηματικά εντάλματα, όπως αυτά προκύπτουν από τον ιστότοπο διαφάνειας «Διαύγεια» που έχει αναρτήσει ο Δήμος Καλαμάτας  κάνοντας κλικ πάνω στον κάθε αριθμό εντολής όπως παρακάτω:Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ