ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ » ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥΡΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.


Η έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» πάντα είναι η φωνή του ανεξάρτητου, ελεύθερου, προοδευτικού  και ουσιαστικού διαλόγου με σκοπό την ανάπτυξη και την καλυτέρευση του χωριού μας και την προβολή των μεγάλων προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας μας, αλλά και της άμεσης έγκυρης ενημέρωσης με σεβασμό  των αγαπητών μας αναγνωστών, καλών φιλών, αλλά και συντοπιτών μας, όπου γης …!!!

Μέσα σε αυτό το αντικειμενικό πλαίσιο και πνεύμα  παρουσιάζουμε και συμμετέχουμε στην προεκλογική διαδικασία με την παρουσίαση των βιογραφικών, αλλά και των θέσεων των υποψήφιων για της Δημοτικές και Τοπικές Εκλογές του Μαΐου 2019, που ζητάνε την εμπιστοσύνη μας και την ψήφο μας οι οποίοι μας αποστέλλουν ώστε να τους γνωρίσουμε. Αξίζει ότι την παρουσίαση των νέων υποψήφιων την κάνουμε με ιδιαίτερη αντικειμενικότητα και χωρίς κανένα όφελος. Γιατί η πρωταρχική και μεγάλη ιδέα  και το όραμα της σελίδας μας είναι «τα πάντα όλα για το χωριό μας το «ΠΛΑΤΥ– ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.»

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε  τον συντοπίτη μας, τον κύριο Χρήστο Τουρνά του Δημητρίου,   ενός ανθρώπου από το χωριό μας,  που έχει θέσει  για πρώτη φορά υποψηφιότητα για τον Δημο καλαματα,  με τον συνδυασμό «Καλαματα Μπροστα»  του Βασίλη Κοσμόπουλου και ζητά την εμπιστοσύνη μας, αλλά και την ψήφο μας για ένα καινούργιο δημιουργικό ξεκίνημα και ένα καλύτερο μέλλον για το χωριό μας και την κοινωνία μας.

ΧΡΗΣΤΟΣ Δ ΤΟΥΡΝΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ/ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ και ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

·       Γεννήθηκα στο όμορφο χωριό της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, το ΠΛΑΤΥ
·       Είμαι κάτοχος ΔΥΟ (2) ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ και ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟΥ
·       Σπούδασα σε ΤΡΙΑ (3) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ της ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ αποκτώντας ΔΥΟ (2) ΠΤΥΧΙΑ και ΕΝΑ (1) ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ στη ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ και ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ
·       Πολυετής Διδακτική εμπειρία σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
·       Επίσης διετέλεσα:
·       ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ του ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ επί μια σειρά ετών

·       ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ/ΗΥ στη Σχολή ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
·       ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ/ΑΓΓΛΙΚΩΝ στο ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ και στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
·       ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ και ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ και ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
·       ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ποδοσφαιρικής Ομάδας ημι-επαγγελματικής κατηγορίας

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ:

Σας προσκαλώ όλους και όλες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συμπορευθούμε με το συνδυασμό <<ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ>> του κ. Β. ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ για την  υλοποίηση  ενός κοινού οράματος μετατρέποντας  τον ήδη όμορφο ΔΗΜΟ ΜΑΣ σε ένα ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  πιο ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ, ΦΙΛΟΞΕΝΟ, ΑΣΦΑΛΗ, ΚΑΘΑΡΟ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ.


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ