ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ» ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΙΒΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.Η έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» πάντα είναι η φωνή του ανεξάρτητου, ελεύθερου, προοδευτικού  και ουσιαστικού διαλόγου με σκοπό την ανάπτυξη και την καλυτέρευση του χωριού μας και την προβολή των μεγάλων προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας μας, αλλά και της άμεσης έγκυρης ενημέρωσης με σεβασμό  των αγαπητών μας αναγνωστών, καλών φιλών, αλλά και συντοπιτών μας, όπου γης …!!!

Μέσα σε αυτό το αντικειμενικό πλαίσιο και πνεύμα  παρουσιάζουμε και συμμετέχουμε στην προεκλογική διαδικασία με την παρουσίαση των βιογραφικών, αλλά και των θέσεων των υποψήφιων για της Δημοτικές και Τοπικές Εκλογές του Μαΐου 2019, που ζητάνε την εμπιστοσύνη μας και την ψήφο μας οι οποίοι μας αποστέλλουν ώστε να τους γνωρίσουμε. Αξίζει ότι την παρουσίαση των νέων υποψήφιων την κάνουμε με ιδιαίτερη αντικειμενικότητα και χωρίς κανένα όφελος. Γιατί η πρωταρχική και μεγάλη ιδέα  και το όραμα της σελίδας μας είναι «τα πάντα όλα για το χωριό μας το ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.»

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε  τον συντοπίτη μας, τον κύριο Κωνσταντίνο Λίβα του Παναγιώτη,   ενός νέου ανθρώπου από το χωριό μας,  που έχει θέσει  για πρώτη φορά υποψηφιότητα για την Τοπική Κοινότητα του χωριού μας,  με τον συνδυασμό «Νέες Ιδέες» και ζητά την εμπιστοσύνη μας, αλλά και την ψήφο μας για ένα καινούργιο δημιουργικό ξεκίνημα και ένα καλύτερο μέλλον για το χωριό μας και την κοινωνία μας.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΙΒΑΣΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΤΟ 1991
Είμαι γιός του Παναγιώτη Λίβα και της Αναστασίας Στασινοπούλου.
Αγαπώ το χωριό μου και η ενασχόληση μου με τα κοινά έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν, συμμετέχοντας ενεργά στο Σύλλογο Φιλίππων Πελοποννήσου με έδρα το χωριό μας  του οποίου τώρα κατέχω τη θέση του Ταμία.
Τέλειωσα το Αρμένιο Λύκειο Αρφαρών από το οποίο απέκτησα τις βασικές γνώσεις, για να συνεχίσω στο Δημόσιο ΙΕΚ Καλαμάτας ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου ως Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου λαμβάνοντας και το σχετικό Κρατικό Πιστοποιητικό.
Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα ως Βοηθός  Λογιστή και παράλληλα αγωνίζομαι ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στην Α.Ε. ΜΑΝΗΣ  έχοντας ξεκινήσει τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα φορώντας την ένδοξη φανέλα του Ατρόμητου Πλατέος την ομάδα του χωριού μας.
Σήμερα νιώθοντας αρκετά ώριμος  μετά  από τις πλούσιες εμπειρίες που απέκτησα  από την δουλειά μου αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας  διεκδικώντας την θέση του συμβούλου στο Τ.Κ. ΠΛΑΤΕΟΣ μέσα από το συνδυασμό  <<ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ>>.
Η δική σας αγάπη και στήριξη θα αποτελέσει την εχέγγυα δύναμη, δίνοντας μου την δυνατότητα να βοηθήσω το χωριό μας  ακόμα περισσότερο μαζί με τους άλλους συνυποψηφίους μου.
Με την πεποίθηση ότι θα τύχω της στήριξής σας, εύχομαι σε όλους καλό αγώνα και καλή δύναμη.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ