ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΜΑΚ Ο ΑΤΥΧΟΣ 22ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Μοιραία για τη ζωή του αποδείχτηκε η βουτιά που έκανε χθες το μεσημέρι ο 22χρονος στο Πολυλίμνιο. Ο νεαρός μετά από πολύωρες έρευνες των δυτών της 1ης ΕΜΑΚ και της μεγάλης επιχείρησης που στήθηκε από διασώστες, πυροσβέστες και εθελοντές για τον εντοπισμό του, ανασύρθηκε νεκρός μέσα από τη λίμνη, λίγα λεπτά μετά τη μία τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο άτυχος νέος είχε πάει στο σημείο με φίλο του. Βούτηξε από ύψος 10 μέτρων περίπου, και δεν βγήκε ξανά στην επιφάνεια. Αμέσως ο φίλος του κάλεσε την Πυροσβεστική και οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του. Περισσότερα από 20 άτομα συμμετείχαν στις έρευνες, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με το τραγικό αποτέλεσμα μετά από 7 ώρες.

Η παράτολμη βουτιά που επιχείρησε από μεγάλος ύψος σε θολά νερά, ουσιαστικά δεν άφηναν και πολλά περιθώρια για αισιοδοξία. Οι αρχικοί φόβοι όλων για τραγική κατάληξη του 22χρονου, επιβεβαιώθηκαν. Σύμφωνα με τους διασώστες το βάθος της λίμνης στο συγκεκριμένο σημείο φτάνει τα 6 μέτρα, ωστόσο τα νερά είναι θολά, και ακόμα και οι δύτες με τον καταδυτικό τους εξοπλισμό, μέσω της αφής προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν μετά από την νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ