ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΗΛΕΙΑΣ


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μαθητής φέρει πολλαπλά τραύματα στην πλάτη του. Στο σχολείο έσπευσαν αστυνομικοί για τη διενέργεια έρευνας, ενώ ο νεαρός διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας. Το περιστατικό συνέβη στο 1ο Λύκειο Αμαλιάδας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως τον 15χρονο μαχαίρωσε συμμαθητής του από άλλο τμήμα. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο έφηβοι τσακώθηκαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ο θύτης έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την αστυνομία, ενώ το θύμα βρίσκεται στο νοσοκομείο και ως εκ τούτου δεν έχει καταστεί δυνατόν να ανακριθεί.

 Συνελήφθη ο μαθητής που μαχαίρωσε τον 15χρονο στην Αμαλιάδα

Χειροπέδες κατάφεραν να περάσουν οι αστυνομικοί στον μαθητή του 1ου Λυκείου Αμαλιάδας, ο οποίος έπειτα από λογομαχία με συμμαθητή του, τον μαχαίρωσε μέσα στο σχολείο.

Ο μαθητής της Β' Λυκείου εξαφανίστηκε μετά το αιματηρό επεισόδιο, που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο Πατρών ένας 15χρονος, ωστόσο αργότερα προσήλθε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε.

Ωστόσο, ύστερα από έρευνες της αστυνομίας, η οποία αξιολόγησε τα στοιχεία από τους αυτόπτες μάρτυρες, ο ίδιος συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μαθητής φέρει πολλαπλά τραύματα στην πλάτη του. Στο σχολείο έσπευσαν αστυνομικοί για τη διενέργεια έρευνας, ενώ ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Παίδων της Πάτρας.

Οι δύο έφηβοι τσακώθηκαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ