ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΓΙΑ 130 ΕΥΡΩΤον σκότωσε για… εκατό ευρώ. Αυτό φέρεται να είναι το κίνητρο του εγκλήματος που έγινε πριν από περίπου δέκα μέρες στην περιοχή της Αρτέμιδας με θύμα έναν 65χρονο. Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστης της δολοφονίας, που έγινε με κλωτσιές και μπουνιές, είναι ένας 34χρονος Αλβανός οικοδόμος.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών κατέληξαν ότι οι δυο άντρες γνωρίζονταν χωρίς όμως ποτέ να είναι «κολλητοί» φίλοι. Κάποια στιγμή ο 34χρονος φέρεται να δάνεισε το θύμα εκατό ευρώ. Εκείνο το απόγευμα πήγε στο σπίτι του 65χρονου και τον βρήκε στην αυλή. Του ζήτησε να του δώσει τα χρήματα που του είχε δανείσει και σε δευτερόλεπτα οι δυο άντρες πιάστηκαν στα χέρια.


Ο 34χρονος πέταξε τον 65χρονο στο έδαφος και άρχισε να τον κλωτσά μέχρι θανάτου. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το περιβάλλον του θύματος και γρήγορα κατέληξαν στον φερόμενο δράστη, ο οποίος κατά την διάρκεια της εξέτασης του ομολόγησε την πράξη του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η οικογένεια του θύματος δεν γνώριζε το παραμικρό για την οφειλή των εκατό ευρώ που υπήρχε. Ο 34χρονος Αλβανός οικοδόμος συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.
Πηγή – πληροφορίες: https://www.zougla.gr


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ