ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ -Επίκειται αστυνομική επέμβαση στην πλατεία Αγίας Παρασκευής

Λίγο πριν το κλείσιμο της πλατείας Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή, το οποίο ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς εξαιτίας των χθεσινών περιστατικών, στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ έχει μαζευτεί κόσμος που αρνείται να αποχωρήσει.

Περισσότερα από 200 άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας, έχουν μαζευτεί στην πλατεία και αρνούνται να αποχωρήσουν, διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Πριν από λίγο δυνάμεις ασφαλείας μετά από εντολή της κυβέρνησης, στάλθηκαν εκ νέου στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής για να απομακρύνουν τους πολίτες που έχει συγκεντρωθεί εκεί για να αποδοκιμάσουν την κυβερνητική απόφαση να κλείσει  την πλατεία,  για «υγειονομικούς λόγους»!


Περί τους 200 κατοίκους της περιοχής αποδοκιμάζουν την κυβέρνηση και τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ, η οποία τους καλεί να αποχωρήσουν!

Ο υφυπουργός , Ν. Χαρδαλιάς πριν λίγες ώρες εξήγγειλε το κλείσιμο της πλατείας:

«Σας ενημερώνω εδώ και αρκετά λεπτά ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται στον χώρο και με απόφαση μας η πλατεία Αγ. Ιωάννου θα παραμένει καθημερινά κλειστή από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί, δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε σε μέτρα τοπικής ισχύος, όπου σημειώνονται τέτοιες απαράδεκτες καταστάσεις».

Χθες οι διμοιρίες των ΜΑΤ, δέχθηκαν πέτρες και μπουκάλια από τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι παρέμειναν στη πλατεία, βρίζοντας τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών, προκειμένου να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος. Και σήμερα η κατάσταση παραμένει έκρυθμη.Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο.
Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ