ΆΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΦΕΔΕΣ & ΝΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ -ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επίθεση με καφέδες και νερά εξαπέλυσε το απόγευμα κατά του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, περίπου 20 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Το περιστατικό συνέβη κατά την αποχώρησή του δημάρχου από την εκκλησία Αγίου Παύλου (γιορτάζει στις 30 Ιουνίου) στο Μεταξουργείο γύρω στις 8 μμ, όπου ο κ. Μπακογιάννης, στο πλαίσιο το τοπικού πανηγυριού, συζήτησε με κατοίκους και φορείς. Όταν τα συγκεκριμένα άτομα πληροφορήθηκαν την παρουσία του στην περιοχή, κινήθηκαν προς το μέρος του τον προπηλάκισαν και του πέταξαν καφέδες και νερά.

Μετά από αυτό ο κ. Μπακογιάννης αποχώρησε από το σημείο, ενώ λίγο αργότερα σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε χαρακτηριστικά: «Στον Άγιο Παύλο, η είδηση δεν βρίσκεται στις φωνές των λίγων στημένων μπαχαλάκηδων, αλλά στη συζήτηση με τους πολλούς. Στην επαφή με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Με αυτά ασχολούμαστε. Και αυτά δεν λύνονται με καφέδες… Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα».


Πηγή – πληροφορίες: https://www.aftodioikisi.gr

 


 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ