ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Σε συνέχεια του ΦΕΚ Β2857-13.07.2020, σύμφωνα με το οποίο ορίζεται η απαγόρευση της πραγματοποίησης πανηγύρεων ή άλλων αντίστοιχων δημόσιων ανοικτών εκδηλώσεων τοπικού ή μη χαρακτήρα από ιδιωτικούς ή μη φορείς, ο Δήμος σε συνεννόηση με τους συναρμόδιους Φορείς κι ακολουθώντας τις οδηγίες που κεντρικά έχουν δοθεί προχωράει σε τροποποίηση του προγράμματος του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2020.

Συγκεκριμένα, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών αναβάλλονται οι εκδηλώσεις:

 

ΜΙΚΡΗ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ:

Σάββατο 18 Ιουλίου, BLUE ESCAPE BAND  και Σάββατο 25 Ιουλίου, ΠΡΟΒΟΛΗ: Balkan roots/Chris Rabbitt & Anthony Fletcher (83’)

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ:

Τετάρτη 28 Ιουλίου, 21:00 ΛΙΜΑΝΙ – ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ, Κυριακή 19 Ιουλίου, 21:00 ΜΙΚΡΗ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ, Παρασκευή 24 Ιουλίου, 21:00 ΛΙΜΑΝΙ – ΜΩΛΟΣ.

Όσον αφορά το 1ο Παιδικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ, ακυρώνεται το Μίνι Τουρνουά Βόλεϊ και Μπάσκετ που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη 22 Ιουλίου στα υπαίθρια γήπεδα στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.

Τονίζεται ότι τα δεδομένα επαναξιολογούνται διαρκώς και εφόσον απαιτηθεί, θα ληφθούν επιπλέον μέτρα, με αναβολή ή ακύρωση εκδηλώσεων.

Επίσης, για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε χώρους όπου δύναται να υπάρχει έλεγχος (π.χ. Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας, προαύλιο Μεγάρου Χορού), έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης κρουσμάτων κορωνοϊού (καταγραφή ιχνηλάτησης, αντισηπτικά, μάσκες), σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες.

 

Πηγή – πληροφορίες: https://www.kalamata.gr

 

 

 

 


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ