ΣΓΟΥΡΑΚΗΣ: Ο ΝΙΚΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΛΑΤΥ «ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΙΣΩ»

Ο κ. Ηλίας Σγουράκης ως μέλος και ταμίας του ιστορικού «Α.Π.Σ. Ατρόμητου Πλατυ» προχώρησε  σε μια άνευ προηγουμένου   σοβαρότατη  καταγγελία (μονομερή απευθυντέα δήλωση βούλησης) εναντίον του αιρετού Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα  και τον κατέδειξε ως τον μοναδικό και  κύριο υπεύθυνο για την μη κατασκευή του γηπέδου του Ατρόμητου Πλατύ, μιλώντας  ζωντανά  την Πέμπτη 09 Ιουλίου 2020 το βράδυ στον διαδικτυακό ιστότοπο και την αθλητική ενημερωτική σελίδα «στη ΣΕΝΤΡΑ» και στην εκπομπή του Αποστόλη Νίκα «90 + ΚΑΤΙ».

 

Μεταξύ των άλλων, καθώς όπως ακούγεται να λέει στο σχετικό βίντεο ότι  ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο κύριος Παναγιώτης Νικάς φέρει την μέγιστη και μοναδική ευθύνη για την μη κατασκευή του γηπέδου του Ατρόμητου Πλατύ έως και σήμερα, αφού σε συζήτηση πριν από συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου όταν έφεραν τα θέματα στο κύριο Νίκα και όταν αυτός είδε ως θέμα συζήτησης  την κατασκευή του νέου γηπέδου του Ατρόμητου Πλατύ είπε «αυτό το θέμα παιδιά όχι πάρτε το πίσω».

Οι  σοβαρότατες αυτές καταγγελίες (μονομερείς δηλώσεις) και η κατηγορία (κατάδειξη) που εξαπέλυσε εναντίον του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ένα μέλος του Δ.Σ.  του Ατρόμητου Πλατύ είναι σοβαρότατες, αν αληθεύουν και ευσταθούν, τότε ο Περιφερειάρχης πρέπει να απολογηθεί για την στάση του απέναντι σε μια ομάδα και σε μια τοπική κοινωνία, γιατί το συγκεκριμένο έργο δεν είναι απλά ένα έργο προς κατασκευή ή ένα έργο που έχει μείνει στις μελέτες, αλλά ένα ολοκληρωμένο έργο, το οποίο  έχει εγκριθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Μάλιστα, έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση, αλλά και έχει ορισθεί ο ανάδοχος εργολάβος.  Επομένως, δεν μπορεί ο Περιφερειάρχης αδικαιολόγητα να καθυστερεί ή και ακόμα να ακυρώσει ένα έργο, που είναι σημαντικό για την ύπαρξη μιας ιστορικής ομάδας και μιας τοπικής κοινωνίας.

 

Απορίας άξιο είναι μετά τα λεγόμενα του κυρίου Σγουράκη πως ένα έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εγκριμένο από το περιφερειακό συμβούλιο με εγκριμένο πόσο και με ολοκληρωμένο διαγωνισμό και ανάδοχο δεν κατασκευάζετε, αλλά ξανά περνά από Περιφερειακό Συμβούλιο και εκεί ο Περιφερειάρχης δεν το φέρνει σε συζήτηση, αλλά το «πετά πίσω»….;;;;

 

Οι καταγγελίες αυτές έγιναν δημόσια και εγείρουν μείζονα ζητήματα για την τοπική κοινωνία, αλλά και για την λειτουργία της  Περιφέρειας  Πελοποννήσου …!!!

 

Βέβαια, πρέπει να αναφέρουμε ότι ο κύριος Σγουράκης στις σχετικές βαρύτατες καταγγελίες του αντιπρόεδρου της ομάδας του κυρίου Γεώργιου Τζαβάρα για τα όσα διαδραματίζονται με τις γενικές συνελεύσεις δεν πήρε καμία θέση, αλλά αντίθετα παρουσίασε την εικόνα ότι κάποιοι θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα χωρίς να τους κατονομάσει και χωρίς να πει «τι» κακό κάνουν και «πού» το κάνουν και «πώς» το κάνουν. Αντίθετα, άφησε παρά πολλά υπονοούμενα και είπε ότι σέβεται τον Ατρόμητο και δεν ομιλεί, αλλά ούτε είπε «ποίοι» ή «ποιός» κάνει αυτές τις γενικές συνελεύσεις και «γιατί» γίνονται, αφού το καταστατικό είναι συγκεκριμένο και καθορίζει με σαφήνεια τον τρόπο διοικητικής  λειτουργίας της ομάδας.

 

Οι εξελίξεις στο θέμα του Ατρόμητου Πλατύ είναι δυστυχώς άκρως στενάχωρες και  αποκαλυπτικές και  πρέπει να δούμε τις ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

 

Πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι περιμένουμε με άκρως ενδιαφέρον το «πότε» θα πραγματοποιηθεί η σύγκλιση του διοικητικού συμβούλιου της ομάδας και «τι» αποφάσεις θα πάρει, αλλά και να μάθουμε «ποίοι» οργανώνουν αυτές τις παράνομες και ανυπόστατες γενικές συνελεύσεις ερήμην του Δ.Σ. της ομάδας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αντιπρόεδρου της κ. Γεώργιου Τζαβάρα.

 

Είδομεν…………

 

Για να ακούσετε ολόκληρη την συζήτηση με τα όσα κατέδειξε ο κύριος Σγουράκης για τον ρόλο του Περιφερειάρχη στην μη κατασκευήτου γηπέδου του Ατρόμητου κάντε κλικ εδώ:

 


 

 

 

Πηγή – πληροφορίες: https://www.facebook.com/%CE%A3%CE%A4%CE%97-%CE%A3%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ