ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ

Η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας, «ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» θα ήθελε να συγχαρεί τις μαθήτριες και τους μαθητές του τόπου μας για την επίτευξη των στόχων τους. Οι προσπάθειες που κατέβαλαν ανταμείφθηκαν και το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα. Ευχόμαστε  να επιδείξουν τον ίδιο ζήλο και ως ακαδημαϊκοί πολίτες, εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.

Στην προσπάθεια αυτή είχατε την πολύτιμη αρωγή των γονέων και των καθηγητών σας, στους οποίους αξίζουν επίσης συγχαρητήρια για τη συμβολή τους στο τελικό αποτέλεσμα.

Όσοι μαθητές, όμως, δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορούν να αναζητήσουν διεξόδους και εναλλακτικές λύσεις ή να επαναλάβουν την προσπάθεια για την εισαγωγή τους στη σχολή που επιθυμούν.

Ας μην ξεχνάμε ότι νικητής είναι αυτός που δεν παραιτείται από τις αξιώσεις της ζωής, αλλά αγωνίζεται διαρκώς για την επίτευξη των στόχων του.


Ευχόμαστε, λοιπόν, σε όλους τους νέους να υποστηρίξουν με πάθος την επιλογή τους για το μέλλον και να τύχουν της σταδιοδρομίας που ο καθένας ονειρεύεται για τον εαυτό του».


Για άλλη μια χρονιά το Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας και ιδιαίτερα η Μεσσηνία  έδωσε υψηλά ποσοστά, γεγονός, που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.


Συγχαρητήρια στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και σε όλους όσοι αποτελούν την μεγάλη σχολική κοινότητα.


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ