Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΡΟΥΝΤΖΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΩ


Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

 

  Σεβασμός και τιμή στο ιερό σύμβολο της Σημαίας.


 Στ, Φρούντζας: Σεβασμός και τιμή στο ιερό σύμβολο της Σημαίας.

 Ο προϊστάμενος της υπηρεσίας καθαριότητας και πρασίνου του δήμου της Κω κύριος Σταύρος Φρούντζας επιμελείται την τοποθέτηση νέων σημαιών στα ιστορικά κτήρια της πόλης.

 

Ό κύριος Φρούντζας ανεβαίνει με προσοχή τις σκάλες που οδηγούν στην κορυφή των κτηρίων και με σεβασμό και αγάπη προς το ιερό σύμβολο της Σημαίας μας, πραγματοποιεί την αλλαγή των σημαιών που έχουν φθαρεί.

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Σταύρος Φρούντζας έχει καταγωγή από το Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας.

                                                

Πηγή – πληροφορίες: aegeanews.gr

 

 

 
 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ