ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΦΑΡΑΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ»


Καλωσόρισμα

«Αγαπητοί Συμπατριώτες , φίλες και φίλοι του Συλλόγου μας. 

«ηχώ των Αρφαρών» , που όλοι διαβάσαμε και αγαπήσαμε, στην νέα εποχή της Ηλεκτρονικής Ενημέρωσης . Διατηρώντας παράλληλα την σελίδα μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης προχωρήσαμε στην δημιουργία της Ιστοσελίδας δίνοντας έτσι μεγαλύτερη δυναμική και επισημότητα στην παρουσία του Συλλόγου μας, στον χώρο του διαδικτύου .Δίνουμε βήμα ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων σε όλο το φάσμα της τοπικής και όχι μόνο κοινωνία μας .

 

Είμαστε σίγουροι ότι η δομή της Ιστοσελίδας θα καταστεί σε όλους πηγή ενημέρωσης και ανάγκης στη καθημερινότητας μας

 

Παραμένουμε πάντα δεκτικοί στις όποιες προτάσεις για να γίνουμε πιο οικείοι και καλύτεροι

 

Με εκτίμηση

 

Η Πρόεδρος του Δ.Σ .

Κυριακή Γ. Μουτεβελή»

                                                            

Πηγή – πληροφορίες: http://www.arfara1964.gr

 
 

 

 

Αναδημοσίευση:

 

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

 

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ