ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΧΑΡΙ ΜΑΓΚΟΥΑΙΡ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Χειροπέδες στον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ πέρασαν αστυνομικοί στην Μύκονο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 27χρονος ηγέτης στην άμυνα των «κόκκινων διαβόλων» βγήκε από νυχτερινό κέντρο στη Χώρα της Μυκόνου μαζί με τον αδελφό του, έναν φίλο του και τις συζύγους τους. Ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν σε ένα βανάκι που θα τους μετέφερε στο ξενοδοχείο τους αλλά, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες στη zougla.gr, το… ποτό δεν τους άφηνε.


Αστυνομικοί που είδαν την δυσκολία τους, θέλησαν να τους βοηθήσουν να επιβιβαστούν στο βανάκι καθώς εμπόδιζαν και την κυκλοφορία. Όμως ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αντέδρασε και χτύπησε στα χέρια έναν από τους αστυνομικούς. Στη συνέχεια άρχισε να τρέχει στα στενά του «νησιού των ανέμων» αλλά όπως ήταν φυσικό οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να προλάβουν έναν εν ενεργεία αθλητή της Premier League.


Ζήτησαν από τον οδηγό του βαν να μεταφέρει όλη την υπόλοιπη παρέα στο αστυνομικό τμήμα. Λίγο αργότερα έξω από το τμήμα έφτασε και ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαζί με τον αδελφό του και άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν με χυδαίες εκφράσεις τους αστυνομικούς. «Το πιο πιθανό είναι ότι εκείνη την ώρα «μιλούσε» το ποτό που είχαν καταναλώσει νωρίτερα στο νυχτερινό κέντρο» λέει ένας αστυνομικός που ήταν παρών στο περιστατικό.


Στη συνέχεια όμως τα πράγματα για τον διάσημο «μπέμπη» δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε. Αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και προσπάθησαν να τον συλλάβουν. Ο 27χρονος αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι ένας από τους αστυνομικούς. Όσο για τον αδελφό του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάστηκε να επιστρατευτούν οι γνώσεις του… Brazilian Jiu Jitsu που είχε άλλος αστυνομικός μέχρι να καταφέρει να τον ακινητοποιήσει και να του περάσει χειροπέδες.


Μετά από ώρα, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο αδελφός του και ένα ακόμα άτομο μεταφέρθηκαν στα κρατητήρια του τμήματος ενώ αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες, μεταξύ των όποιων και της απόπειρας δωροδοκίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος «μπέμπης» φέρεται να προσέφερε χρήματα στους αστυνομικούς «για να τελειώσει το θέμα». Αργά το μεσημέρι, οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Σύρου για να τους απαγγελθούν κατηγορίες.


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενημερώθηκε για το περιστατικό και τη σύλληψη του αρχηγού της και σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρουν ότι: «γνωρίζουμε τι έχει συμβεί με τον Χάρι στη Μύκονο, έχουμε επικοινωνήσει, είναι απόλυτα συνεργάσιμος κι εκείνος με την Αστυνομία».

 

Η πρώτη δήλωση των συνηγόρων υπεράσπισης


Σε πρώτες κοινές δηλώσεις που έκαναν στη Ζούγκλα οι συνήγοροι του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κ.κ. Κωνσταντίνος Δαρίβας και Ελένη Καρύγιαννη, σημειώνουν πως: «Η αυτόφωρη διαδικασία βρίσκεται εν πλήρη εξελίξει. Οι ισχυρισμοί μας είναι αρνητικοί. Ο κ. Χάρι Μαγκουάιρ, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και συνεργάζεται με τις αρχές». Αυτή τη στιγμή ο κ. Δαρίβας βρίσκεται εν πλω για τη Σύρο προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπιση του πελάτη του.

                                                        

Πηγή – πληροφορίες: https://www.zougla.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ