ΤΟ Γ.Ο.Ε.Β. ΠΑΜΙΣΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΥΣΩΝΑ

Σε μια άνευ και αψυχολόγητη ενέργεια προχωρεί το Γ.Ο.Ε.Β.  Παμίσου με το να διακόψει την παροχή νερού  για το πότισμα των καλλιεργειών εν μέσω καύσωνα για τέσσερις ολόκληρες ήμερες και χωρίς κανένας να μπορεί να διαβεβαιώσει τους αγρότες το αν θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα ή θα ζήσουμε τραγικές  στιγμές, όπως με τη βλάβη της υδροδότησης πριν μερικούς μήνες στην  πόλη της Καλαμάτας, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοκληρωτικά οι καλλιέργειες  τους.  

Η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και το Γ.Ο.Ε.Β. Παμίσου προχωρούν, δυστυχώς, σε αυτήν την αψυχολόγητη  και εγκληματική ενέργεια χωρίς να νοιάζονται για τις καλλιέργειες των παραγωγών, αφού τέσσερεις ήμερες απότιστες οι καλλιέργειες είναι σίγουρο ότι θα καταστραφούν αν λάβουμε και υπ’ όψιν τις μεγάλες θερμοκρασίες, που υπάρχουν αυτή την εποχή μιας και είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και την  αυξημένη ζήτηση των φυτών σε μεγάλες ποσότητες νερού.…!!!

Το Γ.Ο.Ε.Β. Παμίσου υπογραμμίζει ότι έχει εντοπιστεί μεγάλη βλάβη που χρήζει άμεσης αποκατάστασης και για αυτό προχωρεί σε αυτήν την  διακοπή των αρδεύσιμων  εκτάσεων, αλλά το ερώτημα παραμένει, γιατί αυτή η βλάβη δεν επισκευαζόταν σε προηγούμενο χρονικό διάστημα, όπως τον χειμώνα, που δεν δουλεύει το έργο  ή σε κάποιο άλλο διάστημα, που η θερμοκρασία θα είχε πέσει αισθητά και όχι τώρα που η θερμοκρασία είναι πάρα πολύ υψηλή και εν μέσω της παραγωγικής διαδικασίας…;;;

Δυστυχώς, οι ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη κ. Αναστασόπουλου και του Γ.Ο.Ε.Β. Παμίσου προκαλούν την αγανάκτηση των αγροτών, που βλέπουν να καταστρέφονται με υπαιτιότητα του Γ.Ο.Ε.Β. Παμίσου και το τελευταίο γεγονός αποτελεί μια ακόμη συνέχεια λανθασμένων  και τραγικών γεγονότων, όπως η μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη της αρδευτικής περιόδου  και η κακή και κακοσυντηρημένη κατάσταση του Γ.Ο.Ε.Β.  Παμίσου, που έχει ως αποτέλεσμα την απαξίωση και την εγκατάλειψη της υπαίθρου, αλλά και του ιδίου του Γ.Ο.Ε.Β..

Μετά τον καταστροφικό καύσωνα του Μαΐου, που κατέστρεψε μεγάλο μέρος της ελαιοπαραγωγής άρχετε τώρα  η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας να αποτελειώσει ότι έχει απομένει.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά την πληρώνουν οι παραγωγοί και οι μεροκαματιαρήδες, που προσπαθούν να επιβιώσουν από την  επικίνδυνη ανευθυνότητα και την ασυνεννοησία των υπευθύνων. 


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ