ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Επεισόδιο προκλήθηκε λίγο πριν τις 11:30 (24/8/2020) το βράδυ, όταν ομάδα δέκα περίπου ατόμων με χειρουργικές μάσκες πέταξαν πλαστικά μπουκάλια με νερό κατά του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και της παρέας του (από 10 περίπου άτομα) την ώρα που έτρωγαν σε ψητοπωλείο, στο νότιο τμήμα της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας.

 

Η παρέα των επιτιθέμενων φορώντας χειρουργικές μάσκες, πλησίασε τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, από τη νότια πλευρά του, και ξαφνικά τρέχουν προς το μέρος τους πετούν πλαστικά μπουκάλια με νερό και απομακρύνονται τρέχοντας.

 

Η παρέα του Ν. Μιχαλολιάκου αντέδρασε και ανταπέδωσε πετώντας κατά της ομάδας που τους επιτέθηκαν ποτήρια και μπουκάλια που ήταν πάνω στο τραπέζι τους.

 

Σε παρέμβαση εργαζόμενου του καταστήματος να μην συμπεριφέρονται έτσι γιατί υπάρχουν πελάτες στο μαγαζί, ο Ν. Μιχαλολιάκος έκανε φραστική επίθεση -όπως και άλλοι από την παρέα του- κατά αυτού, κατηγορώντας με οργισμένο ύφος και φωνάζοντας, ότι από το ψητοπωλείο ειδοποιήθηκαν εκείνοι που τους επιτέθηκαν.

                                            

Πηγή – πληροφορίες: https://messinia24.gr

 

 



 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ