ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2020 – 2021

 

Η  ανεξάρτητη και έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας «ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» και  ιδιαίτερα η συντακτική ομάδα της, θέλει να εκφράσει τις πιο ζεστές και όμορφες ευχές σε όλα τα παιδιά που επιστρέφουν στα θρανία και ιδιαίτερα στους πρωταγωνιστές της ημέρας, που είναι τα πρωτάκια  μας …!!!

 

Βέβαια, θέλουμε να ευχηθούμε στους γονείς και στο διδακτικό προσωπικό όλων των βαθμίδων να έχουν υγεία και να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες της ζωής και της εκπαίδευσης σε μια δύσκολη οικονομική κρίση,  αλλά και την υγειονομική κρίση του covid – 19, που όλοι μας βιώνουμε και η χώρα μας διανύει τα τελευταία χρόνια.…!!!

 

Ευελπιστούμε η οικονομική κρίση και υγειονομική κρίση του covid – 19  να μην επηρεάσει και να μην γίνει βαθιά κοινωνική κρίση που θα παρασύρει τα  οποία δομικά στοιχεία της ελληνικής οικογένειας και της κοινωνίας. Ευτυχώς, όμως  έχουν παραμείνει όρθια, αλλά για να μην αποτελέσουν τον περιορισμό των δημοκρατικών δικαιωμάτων, αλλά και της ελευθέριας του άτομου  …!!!!!

 

Πρέπει  όλοι μας να καταλάβουμε ότι η κοινωνία μας δεν έχει ανάγκη από επιστήμονες, αλλά προ πάντων από  καλούς, σωστούς και δημιουργικούς ανθρώπους ..!!!

 

Καλή χρονιά με υγεία,  ευλογημένη από τον τριαδικό Θεό και καλή δύναμη ..!!!!

 

 

Εκ της συντακτικής ομάδας της σελίδας μας. 





 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ