Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΛΛΟΝΗ ΕΠΟΠ ΛΟΧΙΑΣ Η ΠΡΩΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΟΒΙΑ ΤΟΥ ΣΞ


Άλλο ένα αντρικό εργασιακό κάστρο… έπεσε και κατακτήθηκε από γυναίκα στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Πρόκειται για την  μεσσήνια ξανθιά καλλονή της Στρατονομίας, Επαγγελματία Οπλίτη της 1ης Στρατιάς, Μαρία Δαβέρου, η οποία ως άριστη επαγγελματίας όλα τα χρόνια στο στράτευμα, έλαβε με επιτυχία πιστοποίηση Τροχονόμων Οδηγών Αυτοκινήτου Δικυκλιστή του ΣΞ και πλέον καταγράφεται ως η πρώτη γυναίκα στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων, που καταρρίπτει και αυτό το αντρικό κάστρο.

Θερμά συγχαρητήρια!

                                                               

Πηγή – πληροφορίες: www.kranosgr.com

 

 

 
 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ