ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ «ΟΧΙ»


Στην πλατεία Συντάγματος βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης πολίτες οι οποίοι κρατώντας ελληνικές σημαίες θέλησαν να τιμήσουν την επέτειο του «ΟΧΙ».

Αν και είχε ανακοινωθεί πως λόγω κορωνοϊού δεν θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις κάποιοι θέλησαν να δώσουν το παρόν με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία.

Μεταξύ των πολιτών βρίσκονταν και κάποιοι αρνητές της μάσκας που αντέδρασαν για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και την απαγόρευση της παρέλασης με αποτέλεσμα να γίνουν δύο προσαγωγές.


Πηγή – πληροφορίες: https://www.zougla.gr

 

 
 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ