ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ 2021: Η 13η ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ…!!! - ΕΝΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ Ο ΠΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ


          Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης σε συνεργασία με την Κερκυραϊκή Ένωση Πειραιά και Περιχώρων διοργανώνουν το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 και ώρα 08:30 μμ την 13η απονομή «Προσωπικότητες 2021».

          Μια ξεχωριστή βραδιά,  που πραγματοποιείται στα πλαίσια για τον εορτασμό των 41 ετών από την ίδρυση των Κορφιάτικων Βραβείων. Μια βραδιά που είχε αναβληθεί, λόγω της δύσκολης περιόδου που βίωσε η χώρα μας και η παγκόσμια κοινότητα λόγω του ιού Covid-19,  και επιστρέφει δυναμικά αυτό το καλοκαίρι, συνεχίζοντας το πολιτιστικό έργο της Ακαδημίας.

          Οι «Προσωπικότητες» από το 2008 έως σήμερα, αποτελούν έναν θεσμό που επιθυμεί να τιμά και να επιβραβεύει ανθρώπους που ξεχωρίζουν στον Πολιτισμό, τα Γράμματα, την Επιστήμη, την Εκκλησία, το Κοινωνικό Έργο, τον Αθλητισμό κ.α.

          Έντεκα σημαντικές προσωπικότητες θα τιμηθούν  για την προσφορά τους για την ατομική τους προσφορά στον τομέα που εκπροσωπεί έκαστος, αλλά ταυτόχρονα και για τη συλλογική τους προσφορά, τόσο σε αυτό τον τομέα, όσο και στην χώρα μας και το κοινωνικό σύνολο γενικότερα.

          Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Χυτήριο – Σημείο Πολιτισμού, έναν ανοιχτό καλλιτεχνικό χώρο, όπου η Ακαδημία επέλεξε για τη φετινή απονομή, έτσι ώστε να τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας και οι κατάλληλες αποστάσεις, και παράλληλα να υπάρξει η επιτρεπόμενη χωρητικότητα, λόγω της υγειονομικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες με αφορμή τον ιό Covid-19. 

          Η Οργανωτική Επιτροπή της Ακαδημίας, έπειτα από έγκριση του Προέδρου και Ιδρυτή κ. Δημήτρη Μουζακίτη –ο οποίος έχει και την ευθύνη των κειμένων και της διοργάνωσης –  δίνει στη δημοσιότητα τα ονόματα των προσωπικοτήτων που θα τιμηθούν.

 

          Οι «Προσωπικότητες» που θα βραβευτούν:

1.      Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ Περιφερειάρχης Αττικής

3. ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΟΡΟΠΟΥΛΟΥ Καθηγήτρια ΕΜΠ

4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΟΣ Γυναικολόγος

5. ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ Σκηνοθέτης

6. ΓΙΑΝΝΗΣ  ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ Δήμαρχος Διόνυσου

7. ΒΥΡΩΝ ΚΟΛΑΣΗΣ Ηθοποιός

8. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Αντιδήμαρχος Δ. Αθηναίων

9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΘΕΣΟΠΟΥΛΟΣ Μέλος TWPC FINA

10. ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Πρόεδρος Ε.Ε.Π.

11. ΟΛΓΑ ΒΑΣΔΕΚΗ Πρωταθλήτρια στίβου

          Η τελετή απονομής τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής .

          Info:  Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 και ώρα 08.30 μμ την 13η απονομή «Προσωπικότητες 2021».στο Θέατρο Χυτήριο – Σημείο Πολιτισμού (Ιερά Οδός 44, Αθήνα / 21 0341 2313)

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ