ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ» ΣΤΟ ΑΡΙΟΧΩΡΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Μια μεγάλη επιτυχία αποτέλεσε για τη γνώστη σε όλους μας ταβέρνας «Το Στέκι Της Παρέας», ιδιοκτησίας της οικογένειας  του Κώστα Κωνσταντινόπουλου, που βρίσκεται στο Αριοχωρι Μεσσηνίας του Δήμου Καλαμάτας με την κατάκτηση του πρώτου βραβείου  από το project ‘’ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ‘’, που είναι μια μοναδική κατάταξη στην οποία περιλαμβάνονται οι επιχειρήσεις, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, αποκλειστικά βάσει των αξιολογήσεων πελατών.

 Την ιδιαίτερη χαρά μοιραστήκαν μαζί με τους πελάτες του οι άνθρωποι της επιχείρησης με ανάρτηση τους στα social media έχει ως εξής:

«10 Ιουνίου 2010 το πρώτο μας ξεκίνημα.

Ιούνιος 2021, με βάση τις δικές σας αξιολογήσεις και κριτικές στην πρώτη θέση της προτίμησής σας.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους εσάς.  Δεσμευόμαστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Δύναμή μας είστε εσείς και το προσωπικό μας.»

Εμείς  ως ενημερωτική σελίδα μεταφέροντας και τις θέρμες ευχές των φιλών μας, αναγνωστών μας και συντοπιτών μας, όπου γης, δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε καλές δουλειές και να έχουν υγεία και δύναμη και ελπίζουμε να κρατηθούν για πάντα στην κορυφή …!!!!


ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ - ΗΓΈΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Το πρόγραμμά μας δημιουργήθηκε για να διακρίνει τις καλύτερες εταιρείες από το μέσο όρο. Οι ηγέτες των κλάδων τους που καθορίζουν την κατεύθυνση, εστιάζουν στην ανάπτυξη και την αύξηση των προσόντων τους, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους. Σε αντίθεση με πολλά προγράμματα, όπου η πληρωμή της αμοιβής είναι η βασική προϋπόθεση για την ένταξή τους, το πρόγραμμα της γαστρονομίας έχει διαφανή κριτήρια που ο καθένας μπορεί να δει.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ‘’ ΑΕΤΟΙ ‘’

Το project ‘’ Αετοί ‘’ είναι μια μοναδική κατάταξη στην οποία περιλαμβάνονται οι επιχειρήσεις, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, αποκλειστικά βάσει των αξιολογήσεων πελατών. Είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτό το πρόγραμμα και μια μοναδική κριτική επιτροπή που αξιολογεί τις εκάστοτε επιχειρήσεις.

Η κατάταξη ‘’ Αετοί ‘’ δημιουργήθηκε για να επιλέξει τις πιο αγαπητές επιχειρήσεις. Οι βραβευμένες εταιρείες είναι κορυφαίοι στον κλάδο, εστιάζοντας ενεργά στην ανάπτυξη και βελτίωση των παροχών τους, το οποίο μεταφράζεται στην ποιότητα των υπηρεσιών και στην ικανοποίηση των πελατών.

Σε αντίθεση με τα προγράμματα όπου η πληρωμή είναι απαίτηση συμμετοχής - το project ΄΄ Αετοί ‘’ έχει σαφή κριτήρια που μπορούν να δουν όλοι. Οι καλύτερες εταιρείες ανά περιοχή επιλέγονται με βάση τις αξιολογήσεις πελατών που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο. Χάρη στη χρήση της τεχνολογίας μικροδεδομένων, βρίσκουμε έναν τεράστιο αριθμό αξιολογήσεων που λαμβάνουμε υπόψη στο πρόγραμμά μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιες τεχνολογίες χρησιμοποιούνται, μεταξύ άλλων, από τεχνολογικούς κολοσσούς όπως Google και Facebook. Οι βαθμολογίες ανάγονται σε κλίμακα 10 βαθμών. Το επόμενο βήμα είναι ότι προσθέτουμε τις βαθμολογίες από όλες τις ιστοσελίδες που το σύστημα μας βρήκε αριθμητικές αξιολογήσεις. Για χάρη της αξιοπιστίας της λίστας, αναπτύχθηκε επίσης ένας αποκλειστικός αλγόριθμος για την αξιοπιστία των αξιολογήσεων, ανάλογα με τον αριθμό που συλλέχθηκαν. 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ