ΣΑΜΟΣ: ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΥΡΙΝΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ν. ΓΚΡΕΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Του Ηλία Προύφα

Στην πρώτη γραμμή της πύρινης λαίλαπας στη Σάμο, ο Ταξίαρχος Διοικητής του σχηματισμού της 79 ΑΔΤΕ Ν. Γκρέτσας.

Όπως αναφέρει το samos24.gr στη φωτιά που εκδηλώθηκε την Πέμπτη 15η Ιουλίου στην περιοχή βουρλιώτες Σάμου, ο στρατός συνδράμει τους τοπικούς φορείς και το πυροσβεστικό σώμα με την διάθεση προσωπικού και μέσων ως εξής:

Με μηχανήματα μηχανικού για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών, υδροφόρα οχήματα, λεωφορεία για μεταφορά προσωπικού του ΠΣ, βυτιοφόρα οχήματα για τον ανεφοδιασμό των εναέριων και επίγειων μέσων πυρόσβεσης. η τοπική στρατιωτική διοίκηση έχει αναλάβει την υποστήριξη από πλευράς θεμάτων διαβίωσης (σίτιση, διαμονή) όλων των τμημάτων του Π.Σ. που μεταφέρονται στην Σάμο από άλλες περιοχές της χώρας.


Πηγή – πληροφορίες:  https://www.kranosgr.com

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ