ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ Ο ΥΦΕΘΑ ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ

Του Ηλία Προύφα

Στιγμές ανάπαυλας για το νέο Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά, αυτή την ώρα στην Κυπαρισσία, τις οποίες δικαιούται και με το παραπάνω. Βέβαια, όπως διακρίνουμε στην αποκλειστική φωτογραφία του kranosgr, τον καφέ του δεν πρόκειται να τον απολαύσει, αφού τα τηλέφωνα χτυπούν συνεχώς, τόσο από το ΥΠΕΘΑ, αλλά και από το ”ακέφαλο” μέχρι στιγμής, υπουργείο πολιτικής προστασίας.

Είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί κανείς μαζί του, είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς, είναι ο άνθρωπος που με επιτυχία αναβάθμισε την πολιτική προστασία της χώρας, σηκώνοντας το μεγαλύτερο βάρος της πανδημίας, των φυσικών καταστροφών και όχι μόνο.

Πλέον στη χώρα μας έχουμε ενεργή πολιτική προστασία και αυτό οφείλεται εν πολλοίς στο Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος μετά την πρώτη ενημέρωση που είχε προχθές στο ΥΠΕΘΑ, από το Στρατηγό Φλώρο και τη συνάντηση με το Γ.Γ. Αντώνη Οικονόμου και τους Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων, είναι έτοιμος να ριχτεί και στη ”χακί” μάχη.

Έχοντας άριστη σχέση με τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο, θα αποτελέσουν ένα καλό δίδυμο στη Μεσογείων, προς όφελος της Εθνικής μας Άμυνας.

Οι εξελίξεις στον Έβρο με το μεταναστευτικό τρέχουν, τα στρατιωτικά νοσοκομεία ετοιμάζονται να ριχτούν και πάλι δυναμικά στη μάχη της πανδημίας και ο Νίκος Χαρδαλιάς ως ΥΦΕΘΑ, είναι έτοιμος να αφήσει και το δικό του στίγμα.


Πηγή – πληροφορίες: https://www.kranosgr.com

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ