ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΠΥΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ (30 ) ΧΡΟΝΙΑ ΑΟΚΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.…!!!!!


          Η ενημερωτική σελίδα μας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» εκφράζει τις διάπυρες ευχές για την συμπλήρωση των τριάντα (30) ετών στον θρόνο της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας στον Αρχιεπίσκοπο Νέας Ρώμης και Οικουμενικό Πατριάρχη των Ορθόδοξων Χριστιανών κ. κ. Βαρθολομαίο……!!!!!!

          Θειοτατε,

          Δεχτείτε τις διάπυρες ευχές μας ως συντακτική ομάδας της ενημερωτικής σελίδας μας των αναγνωστών και φιλών μας αλλά ιδιαιτέρως των ευλαβών κάτοικων του χωριού μας και συντοπιτών μας όπου γης «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» και εκφράζοντας τα αγνά συναισθήματα αγάπης προς το πρόσωπο Σας…!!!

          Ευχόμαστε και προσευχόμαστε για υγεία και έτη πολλά στον δύσκολο και επίπονο αγώνα σας, ώστε να ανθίσει και πάλι ο ορθόδοξος χριστιανισμός στην Μικρά Ασία και να συνεχίσει να λάμπει και να φωτίζει το ανέσπερο Φως της αναστάσεως σε όλη την οικουμένη…..!!!!!!!

          ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ –ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟ  ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΔΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ  ΠΑΤΩΝΤΑΣ  ΕΔΩ:

 

          ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ:

 ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗΣ  ΑΓΑΠΗΣ  ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ

  

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ