Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΑΛΟΥΣΗΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ


          Ο Μεσσήνιος κύριος Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Λαλουσης Χαράλαμπος, μετά το τέλος της μεγαλειώδης στρατιωτικής παρέλασης στην Θεσσαλονίκη για την επέτειο του εορτασμού του ΟΧΙ, αλλά και της απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό μετέβη στην Σουρωτή, όπου απλά και ταπεινά, και περιμένοντας υπομονετικά στην ουρά μαζί με τους απλούς πολίτες προσκύνησε τον τάφο του Αγίου Παϊσίου. Επίσης, προσκύνησε την Αγία Κάρα του Αγίου Αρσενίου, όπου πήρε και άντλησε δύναμη από τους Αγίους, και με τα λεγόμενά του εμψύχωσε τις Γερόντισσες της Μονής στα Εθνικά Θέματα...!!!
Πηγή – πληροφορίες: Δημήτρης Καραισκος / https://www.facebook.com/profile.php?id=100046053692639

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ