ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΑΛΟΥΣΗΣ: ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ (video)

Του Ηλία Προύφα

          Συγκλονιστικός ο χαιρετισμός του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, στα στελέχη της 33 Ταξιαρχίας Πολυκάστρου του Γ’ΣΣ.

          Πλαισιωμένος από τους Στρατηγούς Ιλαρίδη, Δεμέστιχα, Χουδελούδη και τον οικοδεσπότη Σωματάρχη Αν. Σπανό, συνεχάρη όλα τα στελέχη του Στρατού Ξηράς, που ασκήθηκαν στους σχηματισμούς, σε όλη την επικράτεια.

          Παράλληλα αναφέρθηκε σε μία σειρά θεμάτων όπως τα εξοπλιστικά, οι μελλοντικές ασκήσεις και πολλά ακόμη.

          Αξίζει να σημειωθεί πως αφιέρωσε την άσκηση ”ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ”, στην επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης.

          Δείτε τα βίντεο:

Πηγή – πληροφορίες: https://www.kranosgr.com

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ