ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ (Δ) ε.α. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: «ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΣΟΥΣ ΚΑΘ΄ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ 2η (ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ ΩΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ»


          «Μετά την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων των Εκλογών της 14ης Νοεμβρίου 2021 για την ανάδειξη των Μελών του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΑ θα ήθελα να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ όσους καθ οιονδήποτε τρόπο στήριξαν την 2η (και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ προσπάθεια μου για εκλογή μου ως Μέλους του ΔΣ της Ενώσεως (11ος).

          Το ΔΣ της ΕΑΑΑ βρίσκεται σε μια καθεστωτική κατάσταση. Από τα εκλεγέντα εννέα (9) Μέλη του ΔΣ, στις τέσσερις (4) τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, 3 μέλη έχουν εκλεγεί τέσσερις (4) συνεχόμενες φορές,  2 τρεις (3) συνεχόμενες φορές,  2 δύο (2) φορές και 2 (με θητεία σε τοπικά Παραρτήματα) εκλέχθηκαν για πρώτη (1η) φορά. Αυτό που κατάλαβα τελικά είναι ότι για να εκλεγείς πρέπει να έχεις δικούς σου ψηφοφόρους για να σε ψηφίζουν μονοκούκι!!! και οπωσδήποτε την ΙΣΧΥΡΗ στήριξη ενός τουλάχιστον Παραρτήματος (εγώ δεν είχα κάτι τέτοιο ούτε μπορώ να έχω).  

          Ελπίζω κάποτε η ΕΑΑΑ να περάσει στον 21ο αιώνα και να επιτρέψει την διενέργεια εκλογών με επιστολική και ηλεκτρονική ψήφο εκτός της φυσικής παρουσίας όπως γίνεται σε όλες τις Ενώσεις και Συλλόγους (όπως έκανε και η ΕΑΑΝ άλλωστε) για να μπορούν να ψηφίζουν ΟΛΑ τα μέλη από κάθε γωνιά της Ελλάδος και ΟΧΙ μόνο το 20% . Εύχομαι κάθε επιτυχία στο Νέο ΔΣ της ΕΑΑΑ.

          Ευχαριστώ και πάλι.

          Ταξίαρχος (Δ) ε.α. Παναγιώτης Γεωργόπουλος
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ