Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΗΡΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ


          Σπουδαία ημέρα για ολόκληρο τον μεσσηνιακό αθλητισμό ήταν η σημερινή καθώς ο αθλητής του ιστορικού «Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου 1888», Παναγιώτης Μπουρίκας, κατέλαβε τη 2η θέση στον 38ο αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

          Ο Μεσσήνιος αθλητής συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ (2.41.19) και με χρόνο 2.22.33 τερμάτισε πίσω απ’ τον νικητή του Μαραθωνίου Κώστα Γκελαούζο.

          Εκπληκτική , εμφάνιση έκανε και ο επίσης Καλαματιανός αθλητής, Θωμάς Πούλος, ο οποίος αγωνίζεται με τον «ΓΑΣ ο Ιλισός», τερματίζοντας 7ος με χρόνο 2.33.18 στη 2η μόλις του συμμετοχή στην κλασσική διαδρομή της Αθήνας.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://messiniapress.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ