ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΖΟΥΜΗΣ: Ο ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ (video)


          Ο Στρατηγός αναφέρεται και στην σημερινή ισορροπία δυνάμεων των δύο χωρών τονίζοντας ότι η χωρά μας δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να κάνουν το καθήκον τους

          Ο αναθεωρητισμός της Τουρκίας μας οδηγεί σε τροχιά σύγκρουσης, όχι απαραίτητα στο πεδίο αλλά διπλωματική σίγουρα δηλώνει ο Στρατηγός ε.α Λάμπρος Τζούμης στο Focus FM.

          Ο στρατηγός κάνει μια ανάλυση αρχικά για τους επίδοξους διαδόχους του προέδρου Ερντογάν τονίζοντας την κρισιμότητα που κρύβει η διαδοχή για την χώρα μας μιας και η συμπεριφορά τα τελευταία χρόνια του Τούρκου προέδρου έχει βοηθήσει την Ελλάδα να χτίσει συμμαχίες με γειτονικά κράτη.

          Ο στρατηγός αναφέρεται αναλυτικά στο Ισραήλ και στην Αίγυπτο που υπήρξαν στο παρελθόν παραδοσιακοί σύμμαχοι της Τουρκίας.

          Επίσης ο στρατηγός αναφέρεται και στην σημερινή ισορροπία δυνάμεων των δύο χωρών τονίζοντας ότι η χωρά μας δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να κάνουν το καθήκον τους.

          Αν χρειαζόταν να προχωρήσουμε σε μια περαιτέρω ενίσχυση ο κος Τζούμης τονίζει ότι ένα σύστημα αντιμέτρων για τα Τουρκικά drone είναι αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα Μια βασική παρατήρηση που κάνει τέλος ο καλός αναλυτής είναι ότι η χώρα μας δεν έχει εθνική στρατηγική και πρέπει "Να σταματήσουν οι πολιτικές ηγεσίες να αλλάζουν την κόκκινη γραμμή της χώρας" αναφερόμενος φυσικά στην δήλωση του υπουργού επικρατείας για κόκκινη γραμμή 6 ναυτικών μιλίων.


Πηγή – πληροφορίες: Focus FM.

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ