ΈΚΤΑΚΤΟ: Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΒΡΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ – Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


          Η Διονυσία Καραγεωργίου 43 χρόνων, που είχε εξαφανιστεί από την Κω, βρέθηκε ταλαιπωρημένη να κοιμάται στο χώρο του μετρό στον σταθμό Ομόνοιας.

          Η εκπομπή με την βοήθεια της αστυνομίας, την πλησίασε με διακριτικότητα. Οδηγήθηκε στο Α.Τ. της περιοχής και αστυνομικοί ήρθαν σε επικοινωνία με την οικογένειά της για τις περαιτέρω ενέργειές τους, που θα τη βοηθήσουν να ορθοποδήσει.

          Τηλεθεατές ευαισθητοποιημένοι από την περιπέτεια της Διονυσίας, έστειλαν μες στην εκπομπή φωτογραφίες από μία άστεγη γυναίκα που της έμοιαζε. Το «Τούνελ» τις προώθησε στην αδελφή της, που βγήκε στον αέρα της εκπομπής και επιβεβαίωσε πως επρόκειτο για την ίδια.

          «Μας κάνατε το καλύτερο δώρο. Φοβόμασταν για τη ζωή της και χάρη σ’ εσάς τη βρήκαμε ζωντανή. Σας ευχαριστούμε θερμά!», είπε συγκινημένη στην Αγγελική Νικολούλη.

          «Την είχαν απειλήσει πριν εξαφανιστεί…»

          Την περασμένη Παρασκευή, η αδελφή και η μάνα της γυναίκας από την Κω, εμφανώς αναστατωμένες είχαν μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής για τα ανησυχητικά περιστατικά που είχαν προηγηθεί.

          Είχαν περιγράψει τη μητέρα ενός κοριτσιού ως μία ευαίσθητη γυναίκα που έχει περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

          «Προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρώην σύζυγό της, αλλά η νυν σύντροφός του την απείλησε ότι αν συνεχίσει να τον ψάχνει, θα χειροδικήσει όταν τη συναντήσει. Ήθελε απλά να έχουν θερμές επαφές για χάρη του παιδιού τους» είχαν πει.

          «Μπαίνοντας η μητέρα μου στο σπίτι της για να την αναζητήσει, το μόνο που βρήκε ήταν η ταυτότητά της και κάποια προσωπικά της αντικείμενα. Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη και τα πράγματα αναστατωμένα, ενώ το κινητό της απενεργοποιημένο» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η αδελφή της.

          «Το μόνο που θέλουμε είναι να είναι καλά και να γυρίσει πίσω. Κλαίω μέρα – νύχτα και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Το παιδί της την αναζητάει» είχε καταλήξει η μητέρα της εμφανώς συγκινημένη.

          Ευτυχώς η υπόθεση είχε αίσια κατάληξη.


 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ