ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ 4 ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ


          Υπό κατάληψη τελούν από το πρωί το 1ο, 3ο και 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας καθώς και το Μουσικό Σχολείο.

          Τα αιτήματα των μαθητών συνδέονται με την πανδημία, ενώ διεκδικούν λύσεις και σε προβλήματα που σχετίζονται με την κάθε σχολική μονάδα ξεχωριστά.

          Στα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη θα ξεκινήσει άμεσα τηλεκπαίδευση.

          Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, κατά την ενημέρωση που έλαβε η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν έχουν υπάρξει αναφορές για ζημιές.

 


Πηγή – πληροφορίες: ertnews.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ