ΚΟΛΑΣΗ ON AIR ΣΤΟΝ ΑΝΤ1: ΟΤΑΝ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΑΦΗΣΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ (video)


          Καυγάς on air μεταξύ του Γιώργου Παπαδάκη και του δικηγόρου Ανδρέα Θεοδωρόπουλου.

          Άγριος τσακωμός ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1, ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και στον δικηγόρο του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης στα Πατήσια.

          Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο δικηγόρος του ιερέα Ανδρέας Θεοδωρόπουλος άφησε αιχμές κατά του Γιώργου Παπαδάκη, σημειώνοντας ότι ο ίδιος ελέγχεται για υπόθεση, μετά από καταγγελία από πρώην συνεργάτιδά του.

          Ο κ. Παπαδάκης, εξοργισμένος, τόνισε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ζητώντας μάλιστα να διακοπεί η σύνδεση.

          «Τι λέτε, κύριε; Ντροπή σου. Τι έχει αφήσει για εμένα, προβοκάτορα; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου, είσαι αισχρός. Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη και θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες εναντίον σου. Τι υπαινίσσεσαι; Είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου; Ντροπή σου, κόφτε τον! Αλητήριε!» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

          Μετά από διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφοντας στον αέρα, ο παρουσιαστής ζήτησε «συγγνώμη» για την έκρηξή του, επαναλαμβάνοντας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

          «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την έκρηξή μου, αλλά θα το ξανάκανα. Είναι από τις λίγες φορές που θα καταφύγω στη Δικαιοσύνη, γιατί είναι χυδαία και ανεπίτρεπτη η κατηγορία που ξεστόμισε για εμένα» επεσήμανε ο Γιώργος Παπαδάκης.

          Σε ότι αφορά την υπόθεση του ιερέα, σημειώνεται ότι ο ίδιος διώκεται για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό και την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί μετά από προθεσμία που έλαβε. Η σύζυγός του δήλωσε ότι «είναι αθώος».
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ