ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ»


          Δεν είναι προγραμματισμένη η επαναλειτουργία Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο Στρατόπεδο της Καλαμάτας. Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση που έκανε ο Δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, μετά τη συνάντησή του με τον υφυπουργό Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά…

          Η συνάντηση έγινε την Τετάρτη στο Πεντάγωνο και όπως σημειώνει ο Δήμος Καλαμάτας, “αντικείμενο της συνάντηση ήταν η ενημέρωση για θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου που αφορούν την Καλαμάτα και τη λειτουργία των στρατιωτικών δομών της.

          Σε ότι αφορά το Στρατόπεδο «Παπαφλέσσα» και τις πληροφορίες που θέλουν την επαναλειτουργία σε αυτό, Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, ο Υφυπουργός ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να υπάρξει η όποια συζήτηση αυτή τη στιγμή.

          Επίσης, έκανε γνωστό, ότι των όποιων αποφάσεων θα προηγηθεί η αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης των δομών, σύμφωνα με τις ανάγκες της λειτουργικότητας και της επιχειρησιακής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων.

          Ενημέρωση υπήρξε και για το Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης Πιλότων, καθώς σε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων και του εκπαιδευτικού εξοπλισμού, που σήμερα εξυπηρετεί τις ανάγκες της 120 ΠΕΑ”.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://kalamatajournal.gr

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ