ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ


          Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που σχετίζονται με τη δολοφονία 73χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες το μεσημέρι στο αγρόκτημά του στην περιοχή Τζάνε του Πεταλιδίου, καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, χθες το βράδυ η προσήχθησαν 3 άτομα, τα οποία στη συνέχεια συνελήφθησαν.

          Πρόκειται για 3 Έλληνες, πατέρας και οι δύο γιοί του, οι οποίοι φέρονται να έχουν εμπλοκή στην υπόθεση.

          Υπενθυμίζεται ότι ο 73χρονος είχε εξαφανιστεί από την Πέμπτη και το πτώμα του βρέθηκε από οικείους του το Σάββατο το μεσημέρι. Μετά την εξέταση από ιατροδικαστή έγινε σαφές ότι ο θάνατος του άτυχου άνδρα προήλθε από εγκληματική ενέργεια, καθώς έφερε αρκετά τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του.

          Λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να γίνουν γνωστές κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από την αστυνομία.

 


Πηγή – πληροφορίες: ΕΡΤ

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ