ΟΙ ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΘΡΟΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ


          Με ιδιαίτερη χαρά, τιμή και ευλογία  λάβαμε τις  εγκάρδιες και γεμάτες αγάπη ευχές του Οικουμενικού μας Πατριάρχη του Γένους μας κ.κ. Βαρθολομαίου από τη Νέα Ρώμη της βασιλεύουσας, Πόλη του Κωνσταντίνου και από το μαρτυρικό Φανάρι ..!!!

          Εμείς ως συντακτική ομάδα της ανεξάρτητης έγκυρης ενημερωτικής σελίδας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» νιώθοντας αισθήματα χαράς, ιδιαίτερη ευλογία και μεγάλης τιμής θέλουμε να τονίσουμε σε πάσα κατεύθυνση και με όλη τη δύναμη της ψυχής μας ότι η καρδιά μας, το μυαλό μας και η ψύχη μας ακόμα και η ιδία η ανάσα μας είναι κοντά στο μαρτυρικό Φανάρι και στη Μεγάλη του Χριστού Εκκλησία, που φυλάσσει ανά αιώνες την αληθινή ορθόδοξη πιστή, αλλά και διατηρεί ζωντανή την άσβεστη μοναδική φλόγα του ταλαίπωρου Γένους μας ….!!!!!!

          Ιδιαίτερα, με τις ευχές μας και τις προσευχές μας είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο του Οικουμενικού Πατριάρχη μας κ.κ. Βαρθολομαίου, ο οποίος δίνει  καθημερινά και αδιάλειπτα αγώνα και μαρτυρία υπέρ της ορθοδόξου πίστεως και εκκλησίας,  της ενότητας του χριστιανικού κόσμου, αλλά και αγώνα και μαρτυρία αληθείας υπέρ βωμών και εστιών του ελληνισμού και των ορθοδόξων που ζουν στην Κωνσταντινούπολη της καρδιάς μας.

          Για την ανεξάρτητη έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας και για το χωριό μας, «ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ», η τιμή είναι μεγάλη και είναι δίκια μας υποχρέωση μας να σταθούμε αρωγοί και κοντά στον πατριαρχικό φάρο της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας που στην Κωνσταντινούπολη, που μέσα στο πέρασμα των αιώνων  φωτίζει την οικουμένη και διδάσκει τον όρθρο λόγο της αληθείας της Αναστάσεως του Χριστού.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ