ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 1821: ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ (ΥΓ) Ε.Α. ΙΩΑΝΝΗ ΊΣΣΑΡΗ (Φωτογραφίες)


          Κατάθεση στεφάνου έκανε ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Μεσσηνίας Συνταγματάρχης (ΥΓ) ε.α. Ιωάννης Ίσσαρης στο ηρώο των πεσόντων στην Καλαμάτα για τον εορτασμό της 201ης επετείου της επανάστασης του Γένους την 25η Μαρτίου 1821.

          Ο αξιότιμος Πρόεδρος παρευρέθηκε στην πανηγυρική δοξολογία στον ιερό ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Καλαμάτα, που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. κ. Χρυσόστομος,  αλλά και στην παρέλαση στην κεντρική πλατεία της πόλης που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια πανδημίας. Επίσης, εκτός από τον αξιότιμο Πρόεδρο της ΕΑΑΣ Μεσσηνίας Συνταγματάρχη (ΥΓ) ε.α. Ιωάννη Ίσσαρη, παρευρέθηκαν και ο αξιότιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομικών Νομού Μεσσηνίας Στγος Δουμερτζιάνος Γρηγόριος και ο Λγος  Παναγιωτακοπουλος Αναστάσιος.

          Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Μεσσηνίας Συνταγματάρχης (ΥΓ) ε.α. Ιωάννης Ίσσαρης  ευχήθηκε χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και στους Έλληνες, ιδιαίτερα στο ένστολο στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας, που φυλάει Θερμοπύλες. Επίσης, δήλωσε ότι το νόημα της μεγάλης επανάστασης της εθνεγερσίας του 1821 παραμένει πάντα επίκαιρο και ιδιαίτερα στην σημερινή εποχή, που οι προκλήσεις στα ανατολικά σύνορά μας είναι έντονες και ανησυχητικές και ιδιαίτερα τώρα που υπάρχει πόλεμος στην γειτονιά μας και οι καταστάσεις στην διεθνή και ευρωπαϊκή οικονομία είναι πάρα πολύ δύσκολες.

          Επίσης τόνισε, ότι η ΕΑΑΣ Μεσσηνίας είναι και μένει σταθερά αρωγός και συμπαραστάτης, τόσο στο ένστολο προσωπικό, όσο ακόμα περισσότερο και στους Αποστράτους, και ότι μέσα από καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες εντείνεται η προσπάθεια να επιλυθούν σημαντικά προβλήματα του ένστολου και μη στρατιωτικού προσωπικού.


 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ