Η ΚΩΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ 43ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΛΟΧΙΑ ΤΗΣ 80 ΕΑΡΜΕΘ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΠΡΟΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ (Φωτογραφίες – Video)


          Σε κλίμα οδύνης και πόνου ο Διοικητής, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του άτυχου 43χρονου στρατιωτικού της 80 ΕΑΡΜΕΘ παρέστησαν στο Τρισάγιο που τελέστηκε στην μνήμη του από τον στρατιωτικό ιερέα, Αρχιμανδρίτη π. Σοφρώνιο.

          Στην συνέχεια η σορός σκεπασμένη με την ελληνική σημαία οδηγήθηκε στο λιμάνι όπου και αναχώρησε με το πλοίο της γραμμής.

          Η κηδεία του άτυχου στρατιωτικού θα τελεστεί στην ιδιαίτερη του πατρίδα την Άρτα.

          Ο Θεός να τον αναπαύσει, κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους.


 

Πηγή – πληροφορίες: http://aegeanews.gr/news/en-dodekaniso/432663/foto-vinteo-kos-apochairetise-ton-43chrono-epilochia-tis-80-earmeth-pou-efyge-proora-apo-zoi

 

 


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ