ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


     Επίσκεψη αγάπης πραγματοποίησαν τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Μεσσηνίας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ.), στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας προσφέροντας Δωροεπιταγές για τις ανάγκες της σχολικής μονάδας, μετά από απόφαση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης. Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ. αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Λαμπρόπουλο Χρήστο και τον Γενικό Γραμματέα Χαντζόπουλο Γεώργιο, επισκέφθηκαν το Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας και συναντήθηκαν με τη Διευθύντρια Κυρία Πιπερίδου Ελένη.

     Κατά τις ανωτέρω συναντήσεις τα μέλη του ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ. είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις κοινωνικές υπηρεσίες και το θεάρεστο έργο που προσφέρει η ανωτέρω σχολική μονάδα, να ξεναγηθούν στους χώρους της δομής και να συνομιλήσουν με τα παιδιά.Πηγή – πληροφορίες: https://espeeme.pomens.gr


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ