ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ: ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΤΗΣ ΚΩ ΤΟ “ΧΡΥΣΟ” ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 6,3 ΕΚ ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 3 ΕΥΡΩ…!!!


          Με ένα απλό δελτίο μόλις 3 ευρώ κατάφερε να κερδίσει  6,3 εκατομμύρια στη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ ένας υπερτυχερός από την Καρδάμαινα της Κω.

          Το  δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο της Χριστίνας Παπαχρήστου στην Καρδάμαινα και είναι λογικό ο υπερτυχερός να θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του.

          Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία κατά τη διαλογή της 2438ης κλήρωσης του Τζόκερ και το ακριβές ποσό είναι 6.311.027,88 ευρώ.

 


Πηγή – πληροφορίες: http://aegeanews.gr/featured/437783/stin-kardamaina-tis-ko-chryso-deltio-tou-tzoker-pou-kerdizei-63-evro-molis-3-evro

 


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ