ΆΝΤΡΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


          Ένας άντρας απειλεί αυτή τη στιγμή να πέσει από το καμπαναριό της Αγίας Αικατερίνης στο Αιγάλεω.

          Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 55χρονος αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με τον δήμο της περιοχής, ενώ νωρίτερα ζήτησε να μεταβεί στο σημείο και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

          Το μέρος ωστόσο γύρω από την εκκλησία έχει αποκλειστεί από ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ στο σημείο βρίσκεται ο Ταξίαρχος της Δυτικής Αττικής, καθώς και διαπραγρατευτής της ΕΛ.ΑΣ. 

 

 

 

 

Πηγή – πληροφορίες: https://orthodoxia.info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ