«ΓΑΖΩΣΑΝ» ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ


          Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι σε ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων, λίγο μετά τις 8 το πρωί του Σαββάτου στη Λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα.

          Κατά τη μαφιόζικη επίθεση που στήθηκε εις βάρος του άτυχου 38χρονου, οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, τον «γάζωσαν» το θύμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαραθώνος 88, στο ύψος του Γέρακα.

          Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο τουλάχιστον 25 κάλυκες. Μάλιστα, η μανία των πυροβολισμών φαίνεται από τις τρύπες που προκλήθηκαν στις ταμπέλες και τη τζαμαρία γειτονικού καταστήματος!

          Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων, Γιώργος Μήτσου, έφτασε με το όχημα του, μία BMW αλεξίσφαιρη και την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το κατάστημα και βγήκε έξω από το όχημα, ένα βανάκι λευκό στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, τον πλησίασε και το θύμα δέχτηκε τα πυρά. Οι δράστες αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

          Η Αστυνομία διερευνά όλες τις εκδοχές, καθώς και την πληροφορία ότι ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κύκλωμα της νύχτας.

          Σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας ο 38χρονος στο παρελθόν υπήρξε συγκατηγορούμενος του Μανώλη Καραγιάννη, γνωστός  με το ψευδώνυμο «σαμπρέλας». Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2014 είχε σχηματιστεί δικογραφία στην οποία «εγκέφαλος» φέρεται να ήταν ο Καραγιάννης, ενώ ήταν έγκλειστος των φυλακών, και συνεργάτης του το 38χρονο θύμα της λεωφόρου Μαραθώνος. Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονταν ακόμα δύο άτομα. Σημειώνεται πως ο Μανώλης Καραγιάννης δολοφονήθηκε τον Ιούνιο του 2018 στο Παλαιό Φάληρο και σύμφωνα με τις αρχές ήταν βασικό στέλεχος της λεγόμενης Greek Mafia και διακινητής λαθραίων καυσίμων.

          Λίγο μετά από τη δολοφονία, εντοπίστηκε καμένο το όχημα των δραστών στην οδό Μάνου Κατράκη στην Παλλήνη. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, έχοντας αποκλείσει το χώρο.

          Μαφιόζικη επίθεση σε πρατήριο του ομίλου του θύματος και το 2018

          Στις 13 Απριλίου 2018, στις οδούς Κλεισθένους και Αναπαύσεως στον Γέρακα, μόλις λίγα μέτρα από το πρατήριο όπου εκτελέστηκε ο Γιώργος Μήτσου, είχε γίνει παρόμοια επίθεση σε άλλο πρατήριο του ομίλου του θύματος.

          Συγκεκριμένα, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα άνοιξαν πυρ εναντίον του πρατηρίου Silk oil που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό. Υπήρχε ένας φύλακας, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Σφαίρες καρφώθηκαν σε δύο αυτοκίνητα και στην τζαμαρία του πρατηρίου. Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν από το σημείο 13 κάλυκες.

Πηγή – πληροφορίες: https://www.zougla.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ