ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΜΕ... ΣΟΥΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΕΛΕΓΧΟ


          Ένας αστυνομικός της ΔΙΑΣ τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι χθες το απόγευμα στην οδό Θεμιστοκλέους στην Καλαμάτα όταν μαζί με συναδέλφους του σταμάτησαν για έλεγχο 20χρονο στρατιώτη  που επέβαινε σε μηχανάκι.

          Ο 20χρονος, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης προσπάθησε να διαφύγει κάνοντας… σούζα κι έτσι τραυμάτισε τον αστυνομικό, ενώ συνελήφθη πριν προλάβει να διαφύγει.

          Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του είναι για τα αδικήματα της επικίνδυνης οδήγησης, πρόκλησης σωματικής βλάβης, βίας κατά υπαλλήλων, καθώς και για παραβάσεις του ΚΟΚ.

 


 

                Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ