Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΠΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΟΤΑΤΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Φωτογραφίες)


          Την 10 Ιουνίου 2022, στην αίθουσα της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδος, έγινε η υποδοχή νέων μελών, μετά από 2,5 χρόνια περιορισμών, λόγω της θανατηφόρου πανδημίας του κορωνοϊού.

          Μέτα από τιμητική πρόταση του Κοσμήτορα κυρίου Αναστ. Τενεκούδη και του καθηγητού κυρίου Βασ. Γαϊτάνη, ο Μεσσήνιος Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Χρυσόστομος Καράμπελας έγινε μέλος της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδος.

          Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πατέρας Χρυσόστομος Καράμπελας έχει καταγωγή από τη Μεσσηνία και προτού εισέλθει στις τάξεις του μοναχικού κλήρου διατέλεσε για πολλά χρόνια καθηγητής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σε πάρα πολλά σχολεία της Μεσσηνίας.

          Επίσης, ήταν για πολλά χρόνια κατηχητής στη Μεσσηνία και στη Γορτυνία Αρκαδίας με πολύπλευρο και επιτυχημένο έργο.

          Στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, όπου ανήκει στο πλήρωμά της, εργάζεται νυχθημερόν άοκνα και επιτελεί μεγάλο σπουδαίο και πολύπλευρο φιλανθρωπικό έργο και για αυτό λαμβάνει σημαντικές διακρίσεις ως αναγνώριση του έργου του από το ευρύ φάσμα της ελληνικής κοινωνίας.

          Πρέπει να τονίσουμε ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος του Μεσσήνιου Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι), Θεμιστοκλή Μπουρολιά, ο οποίος έχει καταγωγή από τον Ανεμόμυλο Μεσσηνίας, ο Υποπτέραρχος (ΥΙ) Παναγιώτης Κωστόπουλος, που είναι ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού (ΔΥΓ) του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) και αυτός έχει καταγωγή από την Μεσσηνία.

          Η ανεξάρτητη έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας « ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ » συγχαίρει τον πατέρα Χρυσόστομο για την μια ακόμη τιμητική του διάκριση που έλαβε και του εύχεται να έχει υγεία και κάθε καλό και καρποφόρο στο πολύπλευρο και συνάμα σημαντικό φιλανθρωπικό έργο, το οποίο επιτελεί δε επίσης, εύχεται και προσεύχεται για τα βέλτιστα και να λάβει και να φέρει το ωμόφορο, διότι πραγματικά το αξίζει και τέτοιους ιερείς έχει πραγματικά ανάγκη η κοινωνία μας στους δύσκολους μα και χαλεπούς καιρούς που ζούμε.









Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ