ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΡΑΝΤΑΡ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ…

Επιμέλεια από Α. Αντωνά.

          ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ…

          AN ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΣΟΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ …!

          Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελεία του Αρείου Πάγου κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, για απόπειρα παγίδευσης και παρακολούθησης του κινητού του μέσω Predator. Όταν μιλάτε κ. Ανδρουλάκη στο κινητό σας τηλέφωνο, 32 ηλεκτρονικοί ωτακουστές σας ακούνε… Για αυτούς δεν υπάρχουν απόρρητα κόκκινα τηλέφωνα και ασφαλείς γραμμές…Όλα καταγράφονται …. Ακόμη και τι λέτε στην … «κρεβατοκάμαρα» σας …..,  το ακούνε μέσω ειδικού συστήματος ECHELON-UCUSA για κινητά τηλέφωνα … ακόμη και αν είναι κλειστά …..

          ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΩ  ΥΠΟ ΤΟ ECHELON …. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΟΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟΝΙΣΤΡΑ …ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΑΝΤΑΡ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ         ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ … ΜΗ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ …

          ΠΡΟΛΟΓΟΣ …. ( Αποσπάσματα.)

          Οι Άγγλοι μετά τις επάρατες συμφωνίες Ζυρίχης – Λονδίνου έγιναν κράτος εν κράτει.
          Ο μεγαλύτερος “κοριός” τού κόσμου το αγγλικό Ραντάρ echelon στην χιονίστρα του Τρόοδους είναι ένα φίδι στον κόρφο της Ελληνικής Κύπρου, αλλά και της Ελλάδας. Παρακολουθούν τα πάντα και τις θέσεις τις Ε.Φ. και τις συνομιλίες που αφορούν στρατιωτικά θέματα και τα αναμεταδίδουν στους συμμάχους τους Τούρκους, από τον κατασκοπευτικό υποσταθμό τους του Αγίου Νικολάου της κατεχόμενης Αμμοχώστου. Οι κατασκοπευτικές βάσεις τους Δεκελείας και Ακρωτηρίου καταπατούν έδαφος της Κ.Δ. περίπου 300 τχ. Σημειώνεται ότι η βάση της Δεκέλειας είναι η μόνη δίοδος Λάρνακας- Αμμοχώστου…. (Αυτή την δίοδο οι δόλιοι Άγγλοι την έκλεισαν το 1974, για τις δυνάμεις της ΕΦ, αλλά μέσω της βάσης τους του Αγίου Νικολάου  Αμμοχώστου, επέτρεψαν και καθοδήγησαν  στους βαρβάρους να εισέλθουν από Νότια και περικυκλώσουν την πόλη. ….)*Οι βάσεις χωρίζονται σε δύο τμήματα, στη Δυτική Περιοχή Κυρίαρχων Βάσεων (Western Sovereign Base Area ή WSBA) στη χερσόνησο Ακρωτήρι, η οποία περιλαμβάνει τη Φρουρά Επισκοπής, και στην Ανατολική Περιοχή Κυρίαρχων Βάσεων (Eastern Sovereign BaseArea ή ESBA) στη Δεκέλεια, η οποία περιλαμβάνει τον Σταθμό Αγίου Νικολάου στην Αμμόχωστο. Στο Τρόοδος όπως αναφέρθηκε υπάρχει το μεγαλύτερο κατασκοπευτικό Αγγλικό ραντάρ, που παρακολουθεί τα πάντα …..ακόμη και τις συνομιλίες του Προεδρικού της Κύπρου!!!!

          Μια προδοσία από τις μύριες προδοσίες των κατασκόπων Άγγλων, αλλά και των συν αυτών ειρηνευτών του ΟΗΕ κατά της Κύπρου το 1974.Οι “εγγυητές”  Άγγλοι ήταν αυτοί που αφειδώς έδιναν πληροφορίες και οδηγίες μέσω του παγκόσμιας εμβέλεια κατασκoπευτικού τους ραντάρ ECHELON, από τη κορυφή του Τρόοδους στα τουρκικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα, που εκατοντάδες απαγορευμένες εμπρηστικές βόμβες ΝΑΠΑΛΜ, που τους προμήθευσαν οι Αμερικάνοι μετά τον πόλεμο του Βιετνάμ, σκορπούσαν στις κατοικημένες περιοχές        ….Αυτοί παρέμβαλλαν παράσιτα στους παμπάλαιους ασυρμάτους του Β ΠΠ, της Ε.Φ.  με επακόλουθο οι επικοινωνίες μεταξύ ταγμάτων της Ε.Φ. να νεκρώνονται….. Όταν η μοναδική βοήθεια προς την Κύπρο ( Επιχείρηση ΝΙΚΗ -Αποστολή αυτοκτονίας), ήταν σε εξέλιξη , οι Άγγλοι μέσω ECHELON υπέκλεψαν σήματα ότι έρχονται  Ελληνικά ΝΟΡΑΤΛΑΣ  προς βοήθεια της αμυνόμενης ΕΦ, ειδικα στο αεροδρόμιο και ψευδώς αναμετέδωσαν εν είδει ειδήσεων ότι ..σε λίγο ΤΟΥΡΚΙΚΑ μεταγωγικά αεροπλάνα θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Λευκωσίας για την κατάληψη του … Αυτός ήταν και ο λόγος που τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΡΑΤΛΑΣ δέχτηκαν φίλια πυρά αφού θεωρήθηκαν ΤΟΥΡΚΙΚΑ… ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ.

          Αποσπάσματα από ιστορικά βιβλία μου και άρθρα εν συντομία.

          Πάνω στον Όλυμπο ( Χιονίστρα Τρόοδους) βρίσκονται(και όχι μόνο) οι εγκαταστάσεις ραντάρ των Βρετανών , που έχουν δημιουργηθεί με βάση τη συνθήκη εγκαθιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το ραντάρ αυτό, με τους χαρακτηριστικούς θόλους, είναι ο ψηλότερος σταθμός της RAF σ’ ολόκληρο τον κόσμο, θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα ραντάρ στον κόσμο και αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις κατασκοπίας παγκόσμια.

          Ο ΠΝΕΥΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ECHELON TOY ΣΥΜΦΩΝΟΥ UKUSA, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ BΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΤΡΟΟΔΟΥΣ ΤΗΝ ΧΙΟΝΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ …ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΒΑΣΗ……ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΠΑΡΑΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΖΥΡΙΧΗΣ-ΛΟΝΔΙΝΟΥ… 

          Μάλιστα, στην Ανατολική βάση, στον Σταθμό Αγίου Νικολάου στη Δεκέλεια, αλλά και στο Ακρωτήρι,, λειτουργεί ένα από τα «σημεία ακρόασης» του δικτύου πληροφοριών του Συμφώνου UKUSA, γνωστού και ως Echelon, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως «Σταθμός Υποκλοπής» με βεληνεκές σε ολόκληρο τον κόσμο. Η εγκατάσταση αυτή παρακολουθεί όλες τις τηλεπικοινωνίες όχι μόνον στη Κύπρο, αλλά και Ελλάδα, Βαλκάνια,  Μέση Ανατολή στη Κεντρική Ασία και μέχρι Αυστραλία … Δηλ. παντού. Οι καταγραφές εκπέμπονται μέσω δορυφόρου στην Αγγλία και στη συνέχεια μεταφέρονται στον κεντρικό σταθμό του συστήματος ECHELON στις ΗΠΑ. Είναι εξοπλισμένες με τα πλέον προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα (ραντάρ ηλεκτρονικού πολέμου και υποκλοπών), κυρίως στο Τρόοδος (Χιονίστρα).Οι περιοχές (που είναι διάσπαρτες), «κυρίαρχων Βάσεων» στην Κύπρο είναι μέρος ενός *δικτύου στρατιωτικών εγκαταστάσεων του Ηνωμένου Βασιλείου και του ΝΑΤΟ, σε μικρά ή απομακρυσμένα νησιά στη Μεσόγειο, στον Ατλαντικό και τον Ινδικό Ωκεανό, καθώς και σε ξένες χώρες με γεωγραφική θέση στρατηγικής σημασίας. Άλλες τέτοιες βάσεις βρίσκονται για παράδειγμα στο Γιβραλτάρ και στα νησιά Φώκλαντ.

          *Σημεία ακρόασης» του δικτύου πληροφοριών του Συμφώνου UKUSA, γνωστού και ως Echelon, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως «Σταθμός Υποκλοπής» με βεληνεκές σε ολόκληρο τον κόσμο. 

          Όταν η μοναδική βοήθεια (21 προς 22 Ιουλίου 74) προς Κύπρο, «Επιχείρηση ΝΙΚΗ» της ηρωϊκής αποστολής αυτοκτονίας της Α ΜΚ βρισκόταν σε εξέλιξη ΑΥΤΟΙ υπέκλεψαν το απόρρητο σήμα ότι έρχονται 15 πορτοκάλια (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΡΑΤΛΑΣ) …. το οποίο αποκωδικοποίησαν …. και αμέσως αναμετάδωσαν εν είδη διεθνών ειδήσεως ότι….* «Εντός ολίγου θα προσγειωθούν Τουρκικά μεταγωγικά στο αεροδρόμιο Λευκωσίας…». Παράλληλα με παρεμβολές καθυστέρησαν το σήμα ΓΕΕΦ προς δυνάμεις εθνοφρουράς αεροδρομίου ότι τα αεροπλάνα ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΑ και έγινε το γνωστό μοιραίο λάθος…. Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ αεροπλάνα να θεωρηθούν τουρκικά και να βληθούν από φίλια πυρά… Σημειώνεται ότι και στο αεροδρόμιο Λευκωσίας διατηρούσαν επίσης  μικρή κατασκοπευτική βάση και παρακολουθούσαν κάθε κίνηση της Ε.Φ. Μάλιστα κατά την αποτυχημένη προσπάθεια των Τούρκων εισβολέων να καταλάβουν το αεροδρόμιο επίγεια καθοδηγούσαν τις τουρκικές δυνάμεις, οι οποίες όμως τα μούτρα τους έσπασαν λόγω της ηρωϊκής αντίστασης των μαχητών Ελλήνων….

          Σημ.* Ο αντισμήναρχος Φίλιππος Κόλλιας που βρισκόταν στο αεροδρόμιο, επιβεβαιώνει ότι …στους ασυρμάτους άκουγαν πληροφορίες ,πως εκείνες τις ώρες έρχονταν Τούρκοι, για να κάνουν αεραπόβαση στο αεροδρόμιο και να το καταλάβουν… Στο δια ταύτα όχι μόνο κινητά και σταθερά τηλέφωνα παρακολουθούνται, αλλά και οι Ελληνικές στρατιωτικές θέσεις φωτογραφίζονται δορυφορικά και προωθούνται στους συμμάχους τους Τούρκους … και όποιους τυχόν άλλους ολετήρες του Ελληνισμού από τους δόλιους …..

Πρόσθετη σημείωση.

          Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα δείχνουν ότι η RAF Τροόδους είχε ρόλο στην υποκλοπή δορυφορικών επικοινωνιών για το Κυβερνητικό Αρχηγείο Επικοινωνιών (GCHQ) και τα έγγραφα που δημοσίευσε ο Έντουαρτ Σνόουντεν υποδηλώνουν ότι αυτό συνεχίζεται και  τα τελευταία χρόνια με χρηματοδότηση από την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και γεννικά του ΝΑΤΟ. Πληροφορίες από τον Σνόουντεν υποδεικνύουν επίσης ότι ο ιστότοπος λειτουργεί ως θέση ακρόασης για ραδιοφωνικά σήματα και τηλέφωνα.. Τα έγγραφα ήταν επεξεργασμένα σε μεγάλο βαθμό, αλλά αναφέρονται σε «Box 500» και «Box 600», κωδικούς για τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες MI5 και MI6. Παγκόσμια  η Κύπρος είναι το πρωταρχικό σημείο υποκλοπών και η επιχείρηση ονομάζεται  SOUNDER. Στη Μέση Ανατολή υπάρχει ακόμη μια κατασκοπευτική βάση στο Ομάν με την ονομασία SNICK. Αναφέρονται επίσης στην επιθυμία να «διατηρηθεί η επαφή με άλλες βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών που εδρεύουν στην Κύπρο». Αν και η GCHQ, η οποία έχει την έδρα της στο Cheltenham στο «ντόνατ» του Α40, δεν κατονομάζεται στα έγγραφα, ένα σημείωμα που παρήχθη από την Επιτροπή Πληροφοριών Sovereign Areas, με την επισήμανση άκρως απόρρητο, μεταβιβάστηκε στον SirEric Jones, ο οποίος ήταν επικεφαλής της ακρόασης εκείνη τη στιγμή. Αναφέρεται επίσης ότι οι βρετανικές δυνάμεις διαχειρίζονται τον κεντρικό σταθμό ακρόασης και παρακολούθησης των πάντων στον κατεχόμενο Άγιο Νικόλαο για λογαριασμό της υπηρεσίας πληροφοριών Cheltenham και ότι η  βάση της RAF στην κορυφή του όρους Τρόοδος, είναι ο κεντρικός σταθμός για την παρακολούθηση δορυφορικών επικοινωνιών κλπ. Το κατασκοπευτικό ECHELON-UKUSA ραντάρ παρέχει στους στρατιωτικούς σχεδιαστές και διοικητές ανεκτίμητης αξίας EL.INT (Electronic intelligence) πληροφορίες, που συλλέγονται από μια ποικιλία αισθητήρων, αναζητώντας αδυναμίες στο αμυντικά δίκτυα γειτονικών χωρών και εντοπισμό πλοίων και αεροσκαφών από ραντάρ τους και άλλες ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες, που εκμπέμπουν. ( Όπως και στα κινητά τηλέφωνα.)

          Αυτά τα ολίγα προς γνώση … Υπάρχουν και άλλα πολλά …




 

 

 

Αρχείο

Φόρμα επικοινωνίας

Αποστολή

Labels

12Ο ΠΕΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 1821 1940 2022 5G 77 ΜΕ 9ο ΣΠ ΑΓΓΛΙΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΓΙΟΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΑΕΙ ΑΕΚ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΡ. ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΙ ΑΙΓΑΙΟ ΑΙΓΙΟ ΑΙΜΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΛΟΓΑ ΙΠΠΟΙ ΑΛΩΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΛΩΝΙΣΜΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΝΔΑΝΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΚΡΙΑ αρ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΡΗΣ ΓΑΛΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΡΝΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΡΦΑΡΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΡΧΙΜ. ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΑΠ. ΒΑΔΡΑΧΑΝΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΛΥΡΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΚΟΛΑΡΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΙΩΖΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΒΙΑΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΥΛΚΑΝΟΣ ΒΡΟΜΩΒΡΥΣΗ ΒΡΥΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΜΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΤΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΒΑΣ ΓΛΥΚΑ ΓΟΕΒ ΓΡΙΠΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΔΕΗ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΔΕΣΥΛΛΑ ΔΕΥΑΚ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΆΡΘΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΡΑ ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΑΑΣ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΡΕΥΝΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ - ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΕΚΑΒ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ - ΒΙΟΙ ΑΓΙΩΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΛΙΣΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΛΛΗΝΟΜΝΗΜΟΝΕΣ ΕΜΑΚ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΜΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΟΚΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΝΩΜΗΣ – ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΥΑΝ ΕΡΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΕΥΧΕΣ ΕΦΟΡΙΑ ζ ΖΕΛΕΝΣΚΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΉΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΈΘΙΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΠΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΡΙΣΜΑ ΘΕΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΛΙΨΗ ΘΟΥΡΙΑ ΙΑΠΩΝΙΑ ΙΑΤΡΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΟΥΛΚΑΝΟΥ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΔΗΜΙΟΒΑΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΙΩΗΛ ιερο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΛΑΤΕΩΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΙΘΩΜΗ ΙΜΒΡΟΣ ΙΠΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ ΙΡΑΝ ΙΣΘΜΟΣ ΙΣΛΑΜ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΚΑΝΑΔΑΣ ΚΑΡΑΓΑΤΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΡΒΕΛΙ ΚΑΡΕΛΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΚΕΝΕΝΤΙ ΚΗΔΕΙΑ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΙΕΒΟ ΚΙΝΑ ΚΙΝΑΛ ΚΚΕ ΚΛΟΠΕΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΟΡΕΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΟΥΤΣΑΒΙΤΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΚΡΑΣΙ ΚΡΗΤΗ ΚΤΕΛ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΝΗΓΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΚΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΛΑΔΑ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΛΑΜΠΡΟΣ Κ. ΣΚΟΝΤΖΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΛΕΝΙΝ ΛΗΜΝΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΛΙΜΝΗ ΛΟΑΤΚΙ ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΔΑΜ ΓΚΡΟΓΚΟΥ ΜΑΣΚΑ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΕΝΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΜΕΡΑ25 ΜΕΡΚΕΛ ΜΕΣΣΗΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΞΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΚΟΥΡΑ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΟΣΧΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΥΚΟΝΟΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑ ΡΩΜΗ ΝΕΑ ΡΩΜΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΕΑ ΣΚΗΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΝΕΔΟΥΣΑ ΝΕΚΡΟΙ ΝΕΡΟ ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΥΧΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜΑ ΟΔΥΝΗ ΟΘΩΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΟΙΧΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΠΚΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΟΣΕ ΟΣΦΠ ΟΤΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΑΚΟΕ ΠΑΜΙΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΥΛΚΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΥΡΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΠΑΟ ΠΑΟΚ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΟΥΚΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΧΑ ΠΑΤΡΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΕΝΘΟΣ ΠΕΡΣΙΑ ΠΕΤΑΛΙΔΙ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΠΕΥΚΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΙΠΙΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΛΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟΣ πολι ΠΟΛΙΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ ΠΟΝΟΣ ΠΟΡΝΗ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΤΟ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΤΥΧΙΟ ΠΤΩΧΟΣ ΠΥΛΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΡΩΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΑΜΟΣ ΣΔΟΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΡΒΙΑ ΣΚΑΛΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΣΤΑΣΙΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΣΤΟΥΠΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΥΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΠΑΘΗ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΤΑΜΠΑΡΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΙ ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΤΖΑΚΙΑ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ ΤΖΟΥΜΗΣ ΤΗΝΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΕΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΡΑΝΟΥΛΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΣΑΚΩΝΑ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΓΕΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΦΛΑΡΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΦΟΝΙΚΟ ΦΡΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ φω ΦΩΤΑ LED ΦΩΤΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ χαρ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΧΑΣΙΣΙ ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Χρυσόστομος Καράμπελας ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΣ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΩΝΑΣΗΣ BEETLE c COVID-19 e FACEBOOK FAKE NEWS GAY i INSTAGRA INSTAGRAM INTERNET LOCKDOWN MAGAZINE p PLATI PLATY PLATY MAGAZINE PLATY NEWS SEX SIEMENS SOCIAL MEDIA t TWITTER VIDEO