Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΤΡΑΝΟΥΛΗ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ’30 ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ


          Ο οίκος μόδας Τρανούλη μας δείχνει τα νυφικά που φορούσαν το ’30! Εμπνευστείτε από τον ρομαντισμό! Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Αναστάσιος Τρανούλης μας κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν, μια αναδρομή που θα εμπνεύσει νύφες που ονειρεύονται έναν γάμο πιο vintage, πιο εποχής, πιο ρομαντικό! Ο ίδιος μας είπε για την εποχή εκείνη:

          Οι νύφες της δεκαετίας του ’30 έμοιαζαν με πριγκίπισσες!

          Την ρομαντική αθώα εκείνη εποχή, κυριαρχούσαν τα μακριά πέπλα και οι πολύ μακριές ουρές! Η τάση επέβαλλε φορέματα ρομαντικά με πολυτελή, φινετσάτα και φίνας ποιότητας υφάσματα.

          Στην δεκαετία του ’30, οι σχεδιαστές μόδας στην Ελλάδα εμπνέονται από τις ταινίες του Χόλυγουντ και δημιουργούν νυφικά, που αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα. Τα νυφικά ακολουθούν και μοιάζουν να βγήκαν από τα παραμύθια και πάνε ενάντια στη κρίση της τότε εποχής.

          Αξίζει να αναφέρουμε ότι ένα τέτοιο πριγκιπικό νυφικό, που το σχέδιο του ήταν εμπνευσμένο από την εποχή του ’30 είχε την ιδιαίτερη χαρά να φορέσει η κα. Μαριάννα Αδάμ Γκρόγκου όταν παντρεύτηκε τον συντοπίτη μας κ. Βασίλειο Δημ. Γεωργιόπουλο.

          Διαβάστε σχετική ανάρτηση και δείτε αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την πρόβα, που είχε κάνει ο ίδιος ο μεγάλος διεθνής σχεδιαστής, ο κ. Θεόδωρος Τρανούλης, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

 

          ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΡΑΝΟΥΛΗ…!!!

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ